Haberler

Büyükşehir Belediyesinden Araban'da Yol Çalışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Araban ilçesinde yol çalışması başlatıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca Araban ilçesinde yol çalışması başlatıldı.

Araban Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Karademir, gazetecilere yaptığı açıklamada, Elif-Gümüşpınar Mahalleleri ve Rumkale turizm yoluna bağlantı yolu olarak da sıklıkla kullanılan 10 kilometrelik asfalt yolda çalışmalara başlandığını söyledi.

Elif-Gümüşpınar Mahalleleri arasındaki eski yolda başlatılan işin tamamlanmasının ardından Elif, Hisar ve Kardeşler Mahallelerini birbirine bağlayan 6 kilometrelik yolda da statik kaplama asfalt çalışması yürütülmesini istediklerini kaydeden Karademir, çalışma için Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatma Şahin'e ve tüm yetkililere teşekkür etti.

Karademir, Araban-Fıstıklıdağ grup yolundaki yapım çalışmalarının da bir an önce tamamlanmasını beklediklerini kaydetti.

Yol yapımını alan firma yetkilisi Akif Sever de yoldaki eski asfaltı kazımaya başladıklarını belirterek, "Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Karademir Araban Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title