Haberler

Büyükşehir Belediyesi Yolları ile Kışa Hazırlanıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kışa hazırlık çerçevesinde ile ve ilçe merkezlerine bağlı mahallelerin yol sorunlarını gidermek için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kışa hazırlık çerçevesinde ile ve ilçe merkezlerine bağlı mahallelerin yol sorunlarını gidermek için hummalı bir şekilde çalışıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, kış aylarında hava koşullarından dolayı meydana gelebilecek sorunları minimize etmek için Aralık ayına kadar planlanan 141 kilometre sati ve 278 kilometre beton yol yapım çalışmalarını süratle yapıyor.

Ulaşım kalitesini artırmak için ilçelerde çalışmalarını hummalı bir şekilde yürüten Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin Akçakale ve Harran ilçesindeki mahallelerde 60,7 kilometre uzunluğunda ve 8 metre genişliğinde sati kaplama, Ceylanpınar ilçesine bağlı mahallerde 33 Km sati kaplama yol çalışmaları devam ediyor.

Öte yandan Merkez ilçelerde ise farklı noktalarındaki yeni yerleşim merkezlerinde yeni yol yapım çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde 33 kilometre stabilize yol çalışmalarına da başladı.

İlk olarak Siverek'in merkez dışındaki mahallelerinde uygulanan beton yol çalışması genişletilerek Şanlıurfa merkez ilçelerinde de yapılacak.

Bu çerçevede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından Siverek'in yanı sıra, Ceylanpınar ve merkez Haliliye ve Eyyübiye ilçelerinde kış sezonu öncesi hedeflenen 278 kilometrelik beton yol çalışmalarını başlatarak, vatandaşın daha rahat ve sağlık yollardan ulaşımı sağlanacak. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ceylanpınar Şanlıurfa Akçakale Harran Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title