Haberler

Büyükşehir Belediyesi Tekvando Takımı Çanakkale'ye Gitti

29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak Türkiye Tekvando Minikler Şampiyonası’na katılacak olan Malatya Büyükşehir Belediyesi tekvando takımı Çanakkale’ye gitti.

29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında yapılacak Türkiye Tekvando Minikler Şampiyonası'na katılacak olan Malatya Büyükşehir Belediyesi tekvando takımı Çanakkale'ye gitti.

7 kişilik kafileyle Çanakkale'ye giden Büyükşehir Belediyesi tekvando takımında hedef, şampiyonadan derece yaparak dönmek.

Çanakkale'ye giden Kafilede bulunan Büyükşehir Belediyesi Kulüp Başkanı Orhan Barman, şampiyondan başarılı bir sonuçla dönmek istediklerini söyledi.

Antrenör Vahap Genç idaresindeki minik takımın başarılı sporculardan oluştuğunu kaydeden Barman, "29 Temmuz'da Çanakkale'de yapılacak şampiyona için 7 kişilik kafileyle yola çıktık. Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü olarak son yıllarda büyük başarılara imza attık. Tekvandoda da büyükşehir kulübünün başarıları saymakla bitmez. İnşallah yine Malatya'mızı en güzel şekilde temsil edeceğiz. Vahap Genç Hocam ve sporcularımıza sonuna kadar güveniyorum. Kulüp başkanı olarak ben de Çanakkale'deki şampiyonayı takip edeceğim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Malatya Türkiye Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title