Haberler

Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri

Güncelleme:


İFTAR SOFRASI AKÇADAĞ'DA KURULDU

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler çerçevesinde Akçadağ ilçe merkezinde kurulan Sokak İftarı programına yoğun bir katılım oldu.

Kazgan: Ramazan ayı, empati ayı

Akçadağ Belediyesi ev sahipliğinde Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sokak İftarı'nda kısa bir konuşma yapan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, düzenlenen iftar yemeğinden dolayı Başkan Çakır'a teşekkür etti. Kazgan, "Ramazan ayı bir anlamda empati ayı. Yani açlığı anlamamız, açların halinden anlamamız, vermeyi öğrenmemiz için bir fırsat ayı. Akçadağ Belediyesi olarak Ramazan ayının başından itibaren bir iftar çadırı açtık. Her gün iftar vermeye başladık. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğiyle, iftar yemeği veriyoruz. O yüzden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sizlere de katıldığınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Çakır: Ramazan ayı, iyi bir fırsat

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da yaptığı konuşmada, vatandaşlarla buluşmaya önem verdiklerini belirterek, Ramazan ayının bunun için iyi bir fırsat olduğunu söyledi. Ramazan ayının çok iyi değerlendirilmesi gerektiğini belirten Başkan Çakır, özetle şunları söyledi:

Ramazan ayı, özel bir ay. Bu ayda İbadetimizi yaptığımız kadar, çevremizle, komşularımızla dayanışmayı geliştirmemiz lazım. Bir kap yemeği komşumuza ikram etmemiz, Ramazan için çok önemli. Dar gelirli insanlara ulaşmak, yardım etmek önemli. Ramazan'ı amacına uygun bir şekilde yaşamak çok önemli.

İstikrarın kıymetini bilmemiz lazım. Bizler ülkemizdeki bu barış ve huzur ortamının diğer ülkelere, islam coğrafyasına yayılması diliyoruz. İslam, huzur dini, barış dini, yardımlaşma dini. Bizler İslam'ı ne kadar güzel yaşayabilirsek, gelecekte, dünya barışını da sağlamış olacağız. Bugün sizlerle beraber olmak istedik. Her zaman gelmek kısmet olmuyor. Ramazan ayı güzel bir vesile oldu. Katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum."

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinliklerine de değinen Çakır, her gün sıcak yemeklerin dağıtıldığını, muhtaç ailelere yardımların yapıldığını, sokak iftarların düzenlendiğini, Ramazan Çarşısı ve Ramazan Geceleri'yle Ramazan ayının iklimine uygun programları vatandaşlara sunduklarını söyledi.

Çay sohbeti

Vatandaşlarla tek tek ilgilenerek Ramazanların ıkutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, iftar sonrası vatandaşların ısrarı üzerine çarşı meydanında vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Çakır Akçadağ Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title