Haberler

Büyükşehir Belediyesi'nden Hergün 11 Bin Kişiye Yemek

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi’ndeki aşevini ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Vali Süleyman Kamçı ile birlikte Eskişehir Bağları Selçuklu Mahallesi'ndeki aşevini ziyaret etti. Vali Kamçı ve Başkan Çelik, aşevine gelen vatandaşlara yemek dağıttı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazını Eskişehir Bağları'nda bulunan Yahyalılı Mustafa Koyuncu Camii'nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle sohbet eden Başkan Çelik, mahalledeki çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Başkan Çelik daha sonra Selçuklu Mahallesi'nde bulunan aşevine geçti ve Vali Süleyman Kamçı ile birlikte aşevini ziyaret etti. Kayseri'deki aşevleriyle ilgili Vali Kamçı ve Başkan Çelik'e bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu Kayseri'deki 11 aşevinde her gün 11 bin kişiye sıcak yemek verildiğini belirtti. Karcıoğlu ayrıca 24 ayrı noktada toplam 20 bin ekmek verildiğini kaydetti.

Aşevini inceleyen Vali Süleyman Kamçı ve Başkan Mustafa Çelik, daha sonra aşevinden yemek alan vatandaşlara yemek dağıttı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Mustafa Çelik Eskişehir Selçuklu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title