Haberler

Büyükşehir Belediyesi'nden Akray'a Veda

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce emekli olan Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray onuruna bir veda yemeği düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi'nde 37 yıl çalıştığını belirten Akay, geçirdiği keyifli ve sıkıntılı zamanlara rağmen kurumunu ve işini her zaman sevdiğini ifade etti. Emekli olmanın, kendine zaman ayırmanın da başka bir güzelliği olduğunu ifade eden Akay, "Başkanımız Hüseyin Sözlü'ye şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Başkanımız gönlü güzel, tevazu sahibi, insani değerleri yüksek birisi. İnşallah yolu hep açık olur. Baki kalan yüreklerimizde bir hoş seda olsun. Bir hoş seda bıraktıysam ne mutlu bana" dedi.

Akray'ın veda konuşmasının ardından kürsüye çıkan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bir kurumda geçirilecek 37 yılın önemi ve kıymetini vurgularken, gençlik yıllarından başlayarak emekli olana değin özelde kuruma, genelde Adana'ya verilen hizmetin asla unutulmayacağını belirtti. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Akray'ın tecrübelerinden her zaman istifade ettiğini belirten Başkan Sözlü, vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Akray'a teşekkür etti.

Veda yemeğinin sonunda emekli olan Nermin Akray'a Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü bir teşekkür plaketi ve çiçek takdim ederken, Genel Sekreter Şaban Acar ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu da birer hediye sunarak Akray'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Sözlü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title