Haberler

Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'na Hazır

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldığı bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Kurban Bayramı için gerekli tedbirleri aldığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir ortamda Kurban Bayramı'nı yaşamaları için gereken her türlü tedbirin aldığı belirtildi.

Kent Meydanı'ndaki otobüs durağından arife ile bayramın birinci günleri 10.00-17.00 saatlerinde her saat başı karşılıklı olarak Hamitler Kent Mezarlığı'na ücretsiz otobüs seferleri hizmet verecek. Hamitler'e ulaşımı sağlayan bu otobüs, Kent Meydanı, Ulubatlı Hasan Bulvarı, İzmir Yolu, Yeni Mudanya Yolu, Filament Kavşağı, Kavaklı ve Albayrak caddeleri istikametini kullanacak.

BURULAŞ Genel Müdürlüğü, vatandaşların bayram süresince rahat ve güvenli bir biçimde yolculuk etmelerini sağlamak için her türlü önlemi alarak normal seferlerini sürdürecek. Vatandaşlar ulaşımla ilgili her türlü talep ve şikayetlerini 444 99 16 numaralı ulaşım hattına bildirebilecek.

Zabıta Müdürlüğü, 2251809, 2335002, 2347752, 4441600 veya 153 numaralı telefonlardan birine başvurulduğu takdirde vatandaşlara yardımcı olacak. Bursalılar, bayram süresince görev yapacak Şehirlerarası Otobüs Terminali Zabıta Karakolu'na 2615240 numaralı telefondan ulaşabilecek. Ayrıca yine bayram süresince nöbetçi ekip bulunduracak Büyükşehir Belediyesi Zabıta Nöbetçi Amirliğine 2251809 numaralı telefon ve Trafik Zabıta Karakolu'na 2335002, 2347752 numaralı telefonlardan yapılan başvurular değerlendirilecek.

İtfaiye Daire Başkanlığı, Kurban Bayramı'nda da her türlü itfaiye hizmeti ve yangın ihtimaline karşın 28 grupta 405 personel ve 99 araçla görevini sürdürecek. Bursalılar, ihtiyaç duyulması halinde itfaiyenin 110 numaralı yangın ihbar hattına ulaşabilecek.

Yollarla ilgili sıkıntılarda acil müdahaleler için Yol Bakım Onarım Şube Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan nöbetçi ekibe ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlar 3661800 numaralı telefona başvurabilecek.

BUSKİ Genel Müdürlüğünün bakım ve onarım ekipleri de bayramda hizmet verecek. Vatandaşlar, su ve kanalizasyonla ilgili her türlü şikayetlerini 185 veya 2702400 numaralı hatlara bildirerek yardım isteyebilecek.

Veteriner hekimler görev başında

Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğünde, şüpheli etlerin muayenesini yapmak üzere bayramın birinci günü 08.00-17.00 saatlerinde nöbetçi, ikinci ve üçüncü günlerinde ise icapçı veteriner hekimler görev yapacak. Vatandaşlar, 2488870 numaralı telefonlarla yetkililere ulaşabilecek.

Müdürlük, bayram süresince merkez ilçe belediyelerine ait kurban satış ve kesim yerlerine talep olduğu takdirde veteriner hekim desteği verecek. Bu kapsamda, Kurban Bayramı süresince Yıldırım Belediyesinin talebi üzerine Veteriner İşleri Şube Müdürlüğünde görev yapmak üzere bir veteriner hekim görevlendirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Mudanya İzmir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title