Haberler

Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadele Çalışmalarını Bilgisayardan Takip Edecek

Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını bilgisayar üzerinden takip edecek.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını bilgisayar üzerinden takip edecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve İl encümen üyeleri ile birlikte Büyükşehir Belediyesi ESKİ hizmet binasında faaliyete giren Karla Mücadele ekipleri araçların bilgisayar üzerinden takip sisteminin açılışı yaptı.

Açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin program hakkında Başkan Sekmen ve katılımcılara bilgi verdi. Başkan Sekmen bilgisayar üzerinden karla mücadele çalışması yapan araçları bir süre takip etti.

Başken Sekmen burada yaptığı açıklamada, "Büyükşehir Belediyesi olarak karla mücadelede büyük bir çaba gösteriyoruz. Köy köy, mahalle mahalle 24 saat vardiyalı olarak çalışmalar sürdürülüyor. Yolların uzun süreli kapalı kalmaması için yoğun çaba gösteriyoruz. Kapalı yol bırakmamak için elimizden gelen çabayı ortaya koyacağız. Bu sistem sayesinde çalışmaları bilgisayar ortamından takip edebileceğiz. Bütün ilçelerimizde karla mücadele çalışmalarını yakından takip edebilme imkanı bulacağız. Oltu"da oturduğumuz yerde ekiplerimizin Hınıs'ta, Tekman'da İspirde yaptığı çalışmaları görebilme imkanı bulacağız. Emeği geçen arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, program sonrası Cuma Namazının ardından Oltu kalesi dibinde Emrah Ceylan tarafından açılan cağ kebabı salonunun açılış törenine katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ziyrek Mehmet Sekmen Erzurum Oltu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title