Haberler

Büyükşehir Belediyesi Kale'de Yol Çalışmaları Yapıyor

Malatya’nın ilçelerinde yol çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde de yol çalışması yapmaya başladı.

Malatya'nın ilçelerinde yol çalışmaları yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kale ilçesinde de yol çalışması yapmaya başladı.

Yapılan yazılı açıklamada, Kale ilçesinde birinci etap çalışmaları kapsamında Uzunhüseyin, Karahüseyin, İncular, Sılan, Haran, Bafkujan ile Akça mahallelerinde yeni yol açma ve genişletme çalışmaları yapılıyor. 13 kilometre uzunluğundaki grup yolunda Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığına bağlı ilçe Yol Yapım ve Bakım Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ilk olarak altyapı çalışmalarının yapıldığı, dere yataklarına çeşitli çaplarda 40'a yakın beton büz yerleştirildiği ve yolda viraj düzeltmelerinin de yapıldığı belirtildi.

3.5 metre olan yol genişliğinin 7 metreye çıkarıldığı, Akça Mahallesi Gömesin Sokak'ta yeni yol açma çalışmalarının devam ettiği, 500 metresi biten yolun genişliğinin ise 6 metre olarak planlandığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Malatya Akça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title