Haberler

Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine Teslim Edildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu’da derslik ihtiyacı bulunmadığı için Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu’nun bahçesine yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu'da derslik ihtiyacı bulunmadığı için Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Atatürk Spor Salonu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Devir teslim törenine, Tekirdağ Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Kaymakam Vekili Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak, CHP İl Başkanı Recep Ökten ile ilçe belediye başkanları, Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün ile birçok davetli katıldı.

Törende konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve Vali Yardımcısı Suat Yıldız Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Milli Eğitime verdiği destek için teşekkür ettiler.

Konuşmasına Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben Sporcunun Zeki Çevik ve Ahlaklısını Severim" sözleriyle başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Atamızdan aldığımız idealler doğrultusunda bizimde böyle nesiller yetiştirmek asli görevimiz. Umuyorum ki bu tesisten Türki'ye ve dünya çapında başarılı sporcular çıkar. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet süremiz içinde 1 katrilyon liralık hizmet yapmanın mutluluğu içinde olacağız. Bu 1 katrilyonluk yatırımdaki başarının sahibi 60 belediye meclis üyesi, 12 belediye başkanı ama esas sahibi bizi bu göreve getiren halkımızdır. Ben halkımıza bu tesisin hayırlı olmasını diliyorum. 3 Yıldan beri Hayrabolu'da da çok büyük değişimler yaşandı. Bu değişimde Hayrabolu artık bir şehir görünümüme kavuşuyor. Bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak da yapacağımız yatırımlarla 30 Mart 2019 da güzel bir Hayrabolu'yu ortaya çıkaracağız. Bizim en büyük düşüncemiz halka hizmet. Türkiye'de 30 Büyükşehir içinde okul yapan tek büyükşehiriz. Bundan da ayrıca mutluluk duyuyoruz. Tekirdağ'ın her geçen nüfusu artıyor ve bununla beraber sosyal ihtiyaçlar sağlık ihtiyaçları, eğitim ihtiyaçları ve diğer ihtiyaçları da artıyor. Bunun için de bize büyük görevler düşüyor. Çok kısa zamanda başladığımız 9 okulu teslim edeceğiz. Marmara Ereğlisi ilçesinde ve Saray'daki okulun temelini atarak önümüzdeki yıl tüm okullarımızı teslim etmiş olacağız. Bu hizmetlerimiz devam edecek vermiş olduğumuz tüm sözleri tüm projeleri hizmet süremiz içinde tamamlayacağız. Biz sadece hizmet için geldik. Kalan 2 yılda da hizmetlerimiz devam edecektir bu okulun hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Temeli 6 Nisan 2016 yılında atılan ve 4560 metre kare alana inşa edilen Hayrabolu Atatürk Spor salonu 1 Milyon 626 bin liraya mal oldu.

500 metre kare spor sahası bulunan kapalı spor salonunda basketbol, hentbol, voleybol, badminton, tribün, soyunma odaları, hakem odaları bulunuyor. Kapalı spor salonunda ayrıca açık basketbol ve voleybol sahaları da yer alıyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Hasan Yılmaz Hayrabolu Tekirdağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title