Haberler

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalarla iki yılda bin 200 kilometre yolu asfaltladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kırsal alanlarda yaptığı çalışmalarla iki yılda bin 200 kilometre yolu asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Elmalı ve Manavgat'ta 2 ayrı asfalt plent tesisi kuran ve makine parkını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, iki yılda bin 200 kilometre yolu asfaltla buluşturdu.

Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı 2015 yılında 530 kilometre sathi kaplama, 170 kilometre de sıcak asfalt yaptı. 2016'nın sekiz ayında ise 350 kilometre sathi kaplama 150 kilometre de sıcak asfalt yapıldı.

- 2 yılda 20 yıllık yol yapıldı

Büyükşehir Belediyesi 2 yılda kırsal bölgelerdeki yollara 193 milyon lira harcayarak, Büyükşehir yasası çıkmadan önce 20 yılda yapılacak yolları 2 yılda tamamlandı. Kazanan tozdan topraktan kurtulan, güvenli seyahat eden vatandaş oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in seçimlerden önce verdiği, "Yolu olmayan mahalle ve yayla kalmayacak." sözü yerine geliyor. Yaylalara yeni yollar açılırken, mevcut yollar, tozdan, topraktan kurtuluyor. Asfalt sezonu dışında yolların bakımı ve asfalta hazırlığı yapılırken, yaz aylarında ise yollar asfaltlanıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Manavgat Elmalı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title