Haberler

Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 5 Çocuk Koruma Evi açılmasını oybirliği ile kararlaştırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, 5 Çocuk Koruma Evi açılmasını oybirliği ile kararlaştırdı.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, Ali İhsan Ölmez'in başkanlığında yapılan toplantıda, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın, mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait 5 konutta Çocuk Koruma Evi açması ile ilgili Başkanlık yazısını "oy birliği" ile onayladı.

Büyükşehir Belediye Meclisi ayrıca, Şereflikoçhisar Belediyesi Başkanlığı'nın, belediyeye ait Doğal Taş Mermer ve Taş Ocağı ve Kırma Eleme Tesisi'nin 2 yıl süreyle Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne kullanım için ücretsiz tahsis edilmesine ilişkin Başkanlık Yazısı'nı "oy birliği" ile kabul etti.

Meclis, Taş Ocağı ve kırma eleme tesislerinin işletilmesi için gerekli olan bakım, onarım, su, ısınma ve her türlü yedek parça giderlerinin Büyükşehir Belediyesince karşılanması, ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi sorumluluk sınırlarında bulunan diğer ilçe belediyelerinin bünyesinde bulunan taş ocaklarının ve tesislerinin devri söz konusu olduğunda yapılacak olan protokollerle ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'nın yetkili kılınmasını da "oy birliği" ile kararlaştırdı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title