Haberler

Büyükşehir Belediye Meclisi

Büyükşehir belediye Meclisi’nde Çankaya Belediyesi ‘Mühye Hayvan Barınağı’’na Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım edilmesine karar verildi.

Büyükşehir belediye Meclisi'nde Çankaya Belediyesi 'Mühye Hayvan Barınağı"na Büyükşehir Belediyesi tarafından yardım edilmesine karar verildi.

Büyükşehir Belediye Meclis Başkan 2. Vekili başkanlığında toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Çankaya Belediyesi tarafından işletilen Hayvan Barınağı'nın ihtiyaçlarının karşılanarak yardım yapılması Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

SOKAK HAYVANLARI AÇIKTA KALMAYACAK

Kış aylarının yaklaşmasıyla bir çok zorlukla karşı karşıya kalacak olan sokak hayvanları için Büyükşehir Belediye Meclisi anlamlı bir adım attı. Hayvan barınağına yardım edilmesi için verilen önerge Plan Bütçe Komisyonu'nda değerlendirilip, mecliste oylamaya sunuldu.

Büyükşehir Belediyesi'ne verilen önergeyi değerlendiren Plan Bütçe Komisyonu'nu raporunda şu ifadelere yer aldı: "Çankaya İlçesi'ne ait Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bulunan hayvanların her türlü ihtiyaçlarında kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin imkanları ölçüsünde Çankaya Belediyesi'ne gerekli desteğin verilmesi için gerekli çalışmaların yapılmasın komisyonumuzca uygun görülmüştür". - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title