Haberler

Büyükşehir Belediye Meclisi 10 Ekim'de Toplanıyor

Büyükşehir Belediyesi Ekim Meclis Toplantısı 10 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Toplantıda 4 ilçede hayata geçirilecek yeni sosyal projeler için Başkan Toçoğlu'na yetki verilmesi karara bağlanacak. Alınacak yetkinin ardından Taraklı, Sapanca, Kocaali ve Adapazarı'nda planlanan yeni projeler için düğmeye basılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 10 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, saat 14.00'da başlayacak oturumda şehri yakından ilgilendiren 44 gündem maddesi karara bağlanacak. Meclis üyeleri bir önceki oturuma ait komisyon raporlarını ve ilçe belediyelerinden Büyükşehir Meclisi'ne gelen kararları oylayacak. Toplantıda ayrıca 4 ilçeyi ilgilendiren yeni sosyal projeler için Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ve Büyükşehir Encümeni'ne yetki verilmesi karara bağlanacak. Alınacak yetkinin ardından Taraklı, Sapanca, Kocaali ve Adapazarı'nda planlanan yeni projeler için düğmeye basılacak.

Mecliste görüşülecek yeni proje kapsamında Sapanca Hacımercan Mahallesi'ne kazandırılacak yeni spor kompleksi için İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile protokol imzalanması konusunda Başkan Toçoğlu'na yetki verilmesi gündeme gelecek. Kısa süre önce Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer ile spor tesisinin kazandırılacağı Hacımercan Mahallesi'ndeki proje alanını gezen Başkan Toçoğlu, yeni spor kompleksi için kısa süre içerisinde ihaleye çıkılacağını duyurmuştu. Büyükşehir Belediyesi'nden alınan bilgiye göre projenin yapım ihalesi için tüm hazırlıklar tamamlandı; yeni kompleks kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak.

"Kocaali'ye Kadınlar Plajı"

Meclis üyeleri Kocaaliler için de büyük bir müjdeyi karara bağlayacak. Bu kapsamda Caferiye Mahallesi'ne Büyükşehir eliyle kazandırılacak olan 'Sahil ve Çevre Düzenleme Projesi' için Kocaali Belediyesi'ne ait olan ilgili proje arazisinin Büyükşehir'e devri oylanacak. Alınan onay ve Başkan Toçoğlu'na verilecek yetkinin ardından proje hazırlanacak. Planlanan yeni yatırım kapsamında yaklaşık 9 bin metrekarelik alana Kadınlar Plajı inşa edilecek. Ayrıca bölgeye yeni yaşam alanları da kazandırılacak.

" Adapazarı'na SAMEK Binası "

Ekim Meclisi kapsamında bir müjde de Adapazarı Korucuk Mahallesi'ne veriliyor. Meclis üyeleri görüşülecek madde kapsamında Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK) binası yapılması amacı ile Adapazarı Belediyesi'ne ait olan ilgili taşınmazın Büyükşehir Belediyesi'ne devrini oylayacak. Toçoğlu'na yetki verilmesini de içeren maddenin meclisten geçmesinin ardından Korucuk yeni ve tüm gerekliliklere sahip olan SAMEK binasına kavuşmuş olacak. Büyükşehir Belediyesi Ekim Meclis Toplantısı şehrin güney ucu Taraklı için de önemli bir maddeyi gündeme getiriyor. Bu kapsamda ilçenin Taraklı Mahallesinde inşa edilecek yeni spor tesisi için Büyükşehir Belediyesi ve İl Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol imzalanması karara bağlanacak. Başkan Toçoğlu'na yetki verilmesini de içeren maddenin meclisten geçmesiyle birlikte Taraklı yeni spor tesisine kavuşturulacak. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adapazarı Sapanca Taraklı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title