Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz'ın Kavak Ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde başlattığı tespit ve inceleme toplantıları kapsamında Kavak ilçesini ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ilçelerde başlattığı tespit ve inceleme toplantıları kapsamında Kavak ilçesini ziyaret etti.

Belediye Başkanlığı önünde Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve personeli tarafından karşılanan Yılmaz, Sarıcaoğlu'nu tebrik etti, görevinde başarılar diledi.

Yılmaz, Sarıcaoğlu'ndan seçim döneminde vatandaşlara verdiği sözünü yerine getirmesini ve her konuda kendisine yardımcı olacağını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ziyaret sonrası Kavak Belediyesi tarafından düzenlenen koordinasyon kuruluna başkanlık etti.

Belediye Meclisi salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Kavak Belediye Başkanı İbrahim  Sarıcaoğlu, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Coşkun Öncel, Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Yurt, Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Daire Başkanı Dursun Ali Ömür, Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Seçim sürecinde verdikleri bütün sözleri yerine getireceklerini söyleyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Artık seçim geride kaldı. Belediye başkanlarım ile birlikte inşallah çözülmedik sorun kalmayacak. Tüm ilçelerde olduğu gibi Kavak ilçesi de bizden büyük hizmetler bekliyor. Bunları imkanlar ölçüsünde zamanla hayata geçireceğiz. Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçeye hizmet veriyoruz. İlçe belediye  başkanlarımızın ihtiyaçları ve ilçenin sorunları bizler için gerçekten çok önemli. Lafı, sözü bırakıp iş yapma zamanı gelmiştir. İşte Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve ekibi, işte biz. Var gücümüzle çalışacağız."

Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da Kavak olarak kendilerine duyulan güveni ve desteği gördüklerini belirterek, "Bu zamana kadar Kavak ilçesine gereken hizmet yapılmamış. Bizim en güvendiğimiz, destek bulacağımız sizlersiniz. Size güven duyuyoruz. Hep birlikte geri kalmış Kavak ilçemizi kalkındıracağız. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözümüzü yerine getireceğiz" dedi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

ibrahim sarıcaoğlu Yusuf Ziya Yılmaz samsun kavak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title