Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur Açıklaması

"12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir'e 11 milyar liralık yatırım yapıldı"

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 12 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir'e 11 milyar liralık yatırım yapıldığını söyledi.

Erdek'te AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever ve eski Belediye Başkanı Hüseyin Aysan'la görüşen ve sorunlarını dinleyen Uğur, 30 Mart yerel seçiminin üzerinden 3 ay geçtiğini belirterek, Balıkesir'de 9 olan AK Parti'li belediye sayısının 15'e çıktığını anımsattı.

Aysan'ın, Erdek'e çok iyi hizmetler vermesine rağmen seçimi kazanamadığını dile getiren Uğur, şöyle konuştu:

"Olsun, Büyükşehir Belediyesi bizde. Sorumluluklarımız fazla. Önümüzde çok önemli bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Ülkemizde henüz seçim havası yok. Ramazan ayı geçtikten sonra seçim havasına gireriz. Tabii ki, oyumuzu Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğiz. Bu seçimde halk, ilk kez Cumhurbaşkanını kendisi seçecek. Bu seçimle de millete güvenmeyenler, korku Cumhuriyeti yaratanlar yine yenilgiye uğrarken, eski Türkiye dönemi de kapanacak."

Uğur, 2 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Balıkesir'e 11 milyar liralık yatırım yapıldığına dikkati çekerek, halen Balıkesir merkezde, bin yataklı bir hastanenin 250 milyon liralık bedelle yapımının sürdüğünü belirtti.

Büyükşehir Belediyesinin, 3-5 ay içinde tüm kurum ve kuruluşlarıyla işler duruma gelmesinin ardından ilçelere önemli hizmetler götüreceğini vurgulayan Uğur, Erdek'te, yakında parkomat uygulamasını başlatacaklarını söyledi. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Ak Parti Erdek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title