Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş Açıklaması

"Hatay’ın birlik ve beraberliğini her zaman savunacağız"

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kırıkhan'daki Yörük Türkmenlerini makamında kabul etti.

Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay'ın farklılıkları barındıran zengin bir mozaik kültürüne sahip olduğunu belirtti.

Yerel seçimler öncesi ve sonrasında hiçbir suretle ayrıştırıcı ve bölüştürücü söylemlere başvurmadıklarını ifade eden Savaş, şunları kaydetti:

"Hatay'ın birlik ve beraberliğini her zaman savunacağız. Farklılıklara rağmen aynı çatı altında kenetlenerek 'Medeniyetler Şehri Hatay' söylemine yakışır bir tablo ortaya koyduk ve bunu devam ettireceğiz" diye konuştu.

Savaş konuklarına bolluk, kardeşlik ve hoşgörüyü simgeleyen rozet takarak, günün anısına fotoğraf çektirdi.

Başkan Savaş'tan Adliye'ye ziyaret -

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, geçen aylarda göreve başlayan Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal'ı da ziyaret etti.

Çatal'a yeni görevlerinde başarılar  dileyen Savaş, Hatay'ı bir bütün olarak ele alarak altyapı ve üst yapısıyla Büyükşehir adına yakışır bir hale getirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Çatal da ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek, Hatay'ın geleceği için el birliğiyle çalışılması gerektiğini bildirdi.

Savaş ayrıca, Hatay Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Halil Aydemir, Hatay İdare Mahkemesi Başkanı Mustafa Şahin ve Hatay Vergi Mahkemesi Başkanı Serdar Çevik'i de ziyaret etti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Kırıkhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title