Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik'e Ziyaretler

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Mustafa Çelik'e hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite rektörleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarından yetkilileriyle sivil toplum kuruluşlarından temsilcileri Çelik'i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, ziyarette Çelik'in işinin zor olduğunu ancak altından kalkacağına inandıklarını belirtti.

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'den sonra bayrağı taşıyacak en doğru ismin göreve geldiğini belirterek, Başkan Çelik'te bunu başaracak yetki, bilgi ve enerjinin olduğunu kaydetti.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur da Çelik'in görevi layıkıyla yerine getireceğini, birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak Kayseri'nin daha iyi yerlere geleceğine inandıklarını ifade etti.

Başkan Çelik, ayrıca Tekstilciler Kooperatifi Başkanı Murat Devecioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Telekom Bölge Müdürü Muhammed Katmer, Camii Kebir Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Ejder ve yönetimi, Mimarlar Odası Başkanı Eda Velibaşoğlu ve beraberindekilerin yanı sıra Karayolları 6. Bölge Müdürü Aslan Aydoğan ve Avrupa Türk-İslam Birliği Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Saygın ve heyeti ile ayrı ayrı görüşerek tebrikleri kabul etti.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Çelik Kerim Güney Nihat Çelik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title