Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler Açıklaması

güven tazeledi.Yapılan tüzük değişikliği ile yönetim otuz kişiye çıkarıldı.

Genel Kurulda Kulüp Başkanı Saim Özakalın,

güven tazeledi. Yapılan tüzük değişikliği ile yönetim otuz kişiye çıkarıldı.

Bu sezon gol averajı ile Play Off şansını kaçıran ve 2. Lig'e çıkma şansını kaybeden Erzurum Büyükşehir Belediyespor, dün akşam olağanüstü genel kurul yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan olağanüstü genel kurula Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ile mavi-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile start alan kongrede kulübün yönetim kurulu faaliyet raporları ve denetleme kurulu raporları okundu.

Saim Akalın bakanlığındaki yönetim ibra edilirken, yeni yönetim kurulunun seçimi yapıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un yaptığı olağanüstü genel kurulda tüzük değişikliği yapılarak yönetim kurulu listesi de 30'a çıkarıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler, geçen sezon yönetimin çok gayretli çalışmasına ve şevkle işini yapmasına rağmen, gol averajı ile takımın Play Off'u kaçırdığını belirterek, bu sezon şampiyonluğun yakalanacağını inandığını söyledi.

Büyükşehir Belediyespor'un güven duyulan bir kulüp olduğuna işaret eden Küçükler,

"Bu sezon kulüp olarak daha avantajlıyız. Çünkü kongresini yapmış, hocasını transfer etmiş ve sezona hazır bir ekip konumundayız. İnanıyorum ki, bu sezon taraftarımızın da desteği ile mutlu sona ulaşacağız. Taraftarımıza her zaman kulübe destek verdikleri için kutluyor ve teşekkür ediyorum" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın da hedeflerinin bu yıl mutlak şampiyonluk olduğunu belirterek, "Erzurum adına artık kimse 3. Lig arenasını kabul etmiyor. Onun için bir an önce üst liglere çıkmayı hedefliyoruz. Bunu başaracağız. Onursal Başkanımız Ahmet Küçükler'in de bize en büyük desteği vermesi nedeniyle hedefe ulaşacağız" diye konuştu.

İşte Büyükşehir Belediyespor'un yeni yönetimi: Saim Özakalın (Başkan), Ahmet Metin Karadayı, Serdar Kömeç, Muharrem Özdemir, Mehmet Melik Kaya, Mustafa Kumbasar, Sinan Doğan, Abrrehim İşcan, Kadir Ovat, Zeki Adil, Ömer Faruk Şenpolat, İbrahim Bulut, Sabri Gökhan Genç, Abdulkadir Bulut, Burhan Doğan, Tuncay Akpınar, Mehmet Tan Özyapar, Murat Aslan, Ömer Düzgün, Yusuf Savaş, Haktan Ömerooğlu, Recep Sarıca, Ömer Faruk Yıldırım, Fatih Yılmaz, Yavuz Akpınar, Yaser Kotan, İrfan Deniz, Ufuk Demir, Mehmet Emin Öz, Müfit Öğe. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Ahmet Küçükler Saim Özakalın Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title