Haberler

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın Açıklaması

"Antalya Sanat ve Meslek Eğitimleri Kurslarının sayılarını artırdık.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, yaptıkları çalışmalarla eğitime önemli katkılar sağladıklarını söyledi.

Akaydın, Birleşik Kamu İşgörenleri Sendikaları Konfederasyonu'na bağlı sendika yöneticileriyle bir araya geldi.

Sivil Toplum Kuruluşları ile fikir alış verişine ve eğitim, kültür, sosyal hizmet çalışmalarına önem verdiklerini belirten Akaydın, proje bazında sivil toplum kuruluşları ile çalışmaya hazır olduğunu anlattı.

Halkın mutluluğu ve refahı için bütün kesimlere hizmet ürettiklerini, birçok ilçede halkın ayağına tiyatro etkinliği götürdüklerini kaydeden Akaydın, şöyle devam etti:

"Kadınlara yönelik çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Antalya Sanat ve Meslek Eğitimleri Kurslarının sayılarını artırdık. 7 bin olan ASMEK kursiyer sayısı, dönemimizde 25 bine çıktı. Burada çoğunluğu kadınlar olmak üzere vatandaşlarımıza mesleki ve kültürel eğitim veriyoruz. Türkiye bugün hak ettiği yerde değilse eğitime doğru yatırımlar yapılmadığı içindir."

Kadınlara yönelik açılan spor merkezlerinin ilgi gördüğünü dile getiren Akaydın, "4 spor merkezi açtık. Kayıtlar hemen doluyor. Kadınlarımız step, aerobik ve yoga yapıyor. Diyetisyen eşliğinde sağlıklı beslenmeyi öğreniyor. 4 çocuk kültür merkezinde çocuklara okul dışındaki zamanlarda eğitim veriyoruz" ifadesini kullandı.

Birleşik Kamu-İş Antalya temsilcisi Mehmet Balık da toplantı anısına Akaydın'a Atatürk portresi hediye etti. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Akaydın Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title