Haberler

Büyükşehir Basket Takımı ile Türk Traktör Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TürkTraktör ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, TürkTraktör ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

TürkTraktör Fabrikası'nda gerçekleştirilen imza törenine Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Orhan Bayraktar, Büyükşehir Basketbol Takımı Şube Başkanı Akif Köse, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, TürkTraktör Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Canbeyli, Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı Koçu Burak Bıyıktay, sporcular ve fabrika çalışanları katıldı.

"Basketbol Takımının Yanındayız"

Program ilk olarak fabrikanın içerisinde gerçekleştirilen tanıtım gezisi ile başladı. Ardından imza törenine geçilen programda açılış konuşmasını yapan TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, "Sakarya'nın iki devi, TürkTraktör ve Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımını bir arada görmekten dolayı çok mutluyum. 60 yılı aşkın bir süredir yatırım yaptığımız bölgelere değer katmak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Geçtiğimiz yılda bu yaklaşımla Büyükşehir Basketbol Spor Kulübü ile bir işbirliği yaptık. İşbirliğimizden bu yana kaydettiğimiz ilerlemeye tanık olmaktan da gururluyum. Bu yıl kendine bir üst lig hedefi koyan bu başarılı takımın ve sporcularının yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü sizler alın terinizle Türkiye'ye bir değer katıyorsunuz. Yolunuz açık olsun. Başarılarınız bol olsun. Hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

"Köse'den TürkTraktör'e Teşekkür"

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Başkanı Akif Köse, "Sektöründe lider ve 60 yıldır bu başarılı çizgisini sürdüren TürkTraktör, basketbol süper ligi hedefiyle çıktığımız bu yolda bizlerle birlikte olacak. TürkTraktör Fabrikası'nın bizlere vermiş olduğu destek hem motivasyonumuzu arttıracak hem de itici bir güç olacaktır. Bu vesileyle değerli yöneticilere ve TürkTraktör ailesine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Süper Lig Hedefi"

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Orhan Bayraktar, "3 yıl önce Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımımızı kurduk. Takımımızın kurulması ve bugünlere gelmesinde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu'nun desteği bizim için ayrı bir motivasyon kaynağı oldu. Yönetim Kurulumuz da ortaya hem mesaisini hem de gönlünü koydu. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi'nde başladığımız serüveni Basketbol 1. Ligi'ne taşıdık. Son iki sezondur da maalesef Spor Toto Basketbol Ligi'nin kapısından döndük. Kısa bir süre önce kurulmuş olmamıza rağmen Türk basketbolunda adından söz edilen bir takım haline geldik. Daha yapacak çok işimiz var. Tüm şehrin desteği de arkamızda. İç saha maçlarımızı binlerce seyircimizin önünde oynuyoruz. İnşallah bu destek gün geçtikçe daha da artacaktır. Biz de takımımızı Spor Toto Süper Lige çıkarmak için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Bu yolda bugün TürkTraktörle önemli bir sponsorluk anlaşması imzalıyoruz. Bize bugün güçlü bir destek veren TürkTraktör'e; TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta'ya çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Basketbol Takımı ve TürkTraktör arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Burak Bıyıktay Sakarya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title