Haberler

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'tan Bursa Perder'e Ziyaret

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Bursa Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Haşim Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç'ı makamında ziyaret eden Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, başkanlığa seçilmesinden dolayı Haşim Kılıç'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Bursa PERDER'in faaliyetleri hakkında Başkan Haşim Kılıç'tan bilgi alan Hasan Taş, Türkiye'de her geçen gün perakende sektörünün büyüdüğünü belirterek, "Bu büyüme içerisinde organize yerel perakendecilerimizin gücü her geçen gün daha da artıyor. Onların güçlenmesi demek, hiç kuşkusuz Türk ekonomisinin de güçlenmesi demektir. Çünkü bugün nasıl Büyükorhan, çileği ile marka olup Türk ekonomisine katkı koymaya çalışıyorsa organize yerel perakendecimiz de bizler gibi Türk ekonomisine katkı koymanın gayreti içerisindedir. Bursa PERDER'in yeni dönemde Başkan Haşim kılıç ile kentimizde önemli katkılar koyacağına inanıyoruz" dedi. Bursa PERDER Üyeleri'nin Büyükorhan'da Kasım ayında gerçekleştirdiği Cuma Pazarı mevkiinde gerçekleştirdikleri Hatıra Ormanı projesinden dolayı Başkan Haşim Kılıç'a teşekkür eden Haşan Taş, "Bursa PERDER'i bu anlamlı organizasyonundan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum. Hatıra ormanı ile PERDER yöre halkımızın ve bizlerin unutulmuşluğunu unutturdular. Bu anlamda Büyükorhan olarak, Bursa PERDER'in her türlü çalışmasında veya sorunlarının iletilmesinde gereken desteği vermeye hazırız" diyerek, sözlerini şu cümlelerle tamamladı: Haşim Kılıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni 26 Mart Orman Haftası'nda Bursa PERDER Hatıra Ormanı'na yeni fidanların dikimi için Büyükorhan'a davet etti.

Kendisine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş'a teşekkürlerini ileten Bursa PERDER Başkanı Haşim Kılıç, "Yeni dönemde Bursa başta olmak üzere derneğimizin çatısı altında yer alan illerdeki üyelerimizin ve yerel perakendecilerimizin sorunlarına çare olmak ve gücüne güç katmak için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte kent dinamiklerinin önemli yapı taşı olan yerel yönetimlerin desteği bizler için büyük önem arz ediyor" dedi. Her zaman birliğin gücüne inandıklarını belirten Başkan Haşim Kılıç, "Bursa PERDER olarak, bizlerde Büyükorhan'ın gelişimine katkı koymak adına elimizden gelen gayreti göstermeye her zaman hazırız" dedi.

Konuşmaların sonunda Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş, Bursa PERDER Hatıra Ormanı projesini Büyükorhan'da gerçekleştirmelerinden ötürü Başkan Haşim Kılıç'a plaket ve çini işlemeli fincan takımı takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haşim Kılıç Büyükorhan Hasan Taş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title