Haberler

Kumluca'da Büyükler Kirletti, Küçükler Temizledi

Güncelleme:

Kumluca'ya bağlı Maviknet Mahallesi sahilinde çevre temizliği yapan anasınıfı öğrencileri, "Bizim sağlığımız için sahilimizi temiz bırakıp gidin" pankartı açtı.

Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi'nde bulunan Ramazan Abacı İlkokulu Anasınıfı öğretmeni Serpil Başpınar önderliğindeki minik öğrenciler, sahil temizliği yaptı.

Sahil temizliğine Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Mavikent Mahallesi Muhtarı Adem Karataç, belediye çalışanları da katıldı.

Başkan Çetinkaya, yaptığı konuşmada, çevre bilincinin küçük yaşlarda oluşmasının çok güzel olduğunu söyledi. Temizlik çalışmasında çevrede en çok cam ve plastik şişe olduğunu gördüklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Maalesef doğada cam ve plastik şişeler kendiliğinden olmuyor. Tüm bunları biz büyüklerin çevreye attığımızı düşünüyorum. Ancak bugün küçük öğrencilerimiz, bizlere büyük bir ders verdiler. Biz büyüklerin kirlettiği sahili, küçük yüreklerini ortaya koyarak temizlediler."

Anasınıfı öğretmeni Serpil Başpınar da çocuklarda çevre bilincinin küçük yaşlarda oluştuğuna işaret etti. Başpınar, sahil temizliğini ileride de sürdürmeyi planladıklarını bildirdi.

Temizlik çalışması sonunda minik öğrenciler, üzerinde "Bizim sağlığımız için sahilimizi temiz bırakıp gidin" yazılı pankart açtı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Mavikent Başpınar Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title