Haberler

Büyükler Judo Şampiyonası

Büyükler Judo Şampiyonası- Zonguldak'ta düzenlenen şampiyonada 52 ilden 479 sporcu mücadele ediyor Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası, Zonguldak'ta başladı.

Büyükler Judo Şampiyonası- Zonguldak'ta düzenlenen şampiyonada 52 ilden 479 sporcu mücadele ediyor Türkiye Büyükler Judo Şampiyonası, Zonguldak'ta başladı. Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Bülent Ecevit Üniversitesi Spor Salonu'nda düzenlenen açılış töreninde 2016 Olimpiyatları puan müsabakalarının başladığını söyledi. Müsabakaların ilk altı aylık kısmının tamamlandığını, beş aylık kısmının kaldığını anlatan Uysal, şöyle konuştu: "Bu yılın mayıs ayına kadar periyot devam ediyor. Hepinizin burada puan toplama şansı var. Dolayısıyla buradaki yarışmaları iyi değerlendirin. Milli takıma katılmak ve puan elde etmek için hocalarınıza ve milli takım ekiplerine en iyi performansı gösterin. Hala şansınız var. Burada en iyi performansı göstererek şehrinizi, antrenörünüzü ve kulübünüzü onurlandırırsınız. Geçen yıl Kurban Bayramı'nın ikinci gününde yönetim kurulu üyelerimizden Hüseyin Bektaş, Hakkın rahmetine kavuştu. Dolayısıyla Büyükler Türkiye Şampiyonası'na onun anısına ismini verme gereği duyduk. Judonun Türkiye'ye gelmesinde katkı sağladı. Ülkemizde judonun büyümesinde büyüklerimizin çok emeği var. Bu şampiyonayı onun anısına düzenliyoruz."Judo Milli Takım Antrenörü Namık Ekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, birçok spor yaptığını ve rekorlar kırdığını söyledi.Hayatında en büyük yeri kaplayan sporun judo olduğuna dikkati çeken Ekin, "Judoyu Türkiye'de kuran 5 kişiden biriyim. Judonun dinamikleri çok fazla. Kuvvet, sürat, dayanıklılık, çabukluk ve esneklik veren bir spor. Kırdığım dünya rekorlarının hemen hemen hepsini judoya borçluyum. Neden derseniz, 1 Nisan'da 24 saat içinde 178 ton ağırlık kaldırmam lazım. 24 saat hiç uyumadan ve dinlenmeden ağırlık kaldıracağım. Bunu judonun güçlü kondisyon ve kuvvet çalışmalarına borçluyum. Su altında kalmam, Mersin'den Kıbrıs'a yüzmem... Judo, insanları bedenen, fikren, ahlaken geliştiren bir spor. Guinness rekorları kırmama sebep olan spordur" diye konuştu.Uysal, federasyonun eski yönetim kurulu üyelerinden merhum Hüseyin Bektaş'ın eşine judoya yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi. Üç gün sürecek müsabakalarda 52 ilden 479 sporcu mücadele edecek. -Büyükler Judo Şampiyonası

Kaynak: AA / Spor

Bülent Ecevit Üniversitesi Fatih Uysal Zonguldak Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Everton Liverpool maçı CANLI izle! 24 Nisan Everton Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Trabzonspor Karagümrük maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) TS Karagümrük maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Ziraat Kupası Yarı Final Tek Maç mı, İki Maç mı? İşte Detaylar 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title