Haberler

Eskişehir Belediye Başkanından Şehit Ailelerine Taziye Mesajı

Güncelleme:

Eskişehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli ve Sivas'ta yaşanan kazalar sonucunda 4 asker ve 3 polisin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli ve Sivas'ta yaşanan kazalar sonucunda 4 asker ve 3 polisin şehit olması nedeniyle taziye mesajı yayımladı.

Büyükerşen, Kocaeli'de yaşanan helikopter kazasında ve Sivas'da yaşanan otobüs kazasında şehit olanların yakınlarına başsağlığı diledi. Türkiye'nin sıkıntılı günler yaşadığı bir dönemde iki kaza sonucunda 7 şehit haberini alan milletin içinin yandığını belirten Büyükerşen, mesajında, "İlimizin de bir şehit verdiği askeri helikopter kazasında, Deniz Pilot Binbaşı Deniz Akdeniz, Deniz Pilot Üsteğmen Çağrı Ceyhan, Astsubay Kıdemli Üstçavuş Mehmet Karakaşoğlu ve Astsubay Üstçavuş Ömer Burak Öğüt'ün şehit olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrendim. Trafik kazasında ise Emrah Horoz, Beşir Kurt ve Fatih Çevik adlı polislerimizin de şehit olması acımızı bir misli daha artırdı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, aileleri, yakıları Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ve Emniyet camiasına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Sivas Yerel Haberler

title