Haberler

Büyükerşen'den Cumhurbaşkanlığı Sorusuna İki Kelimelik Yanıt

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yılmaz Büyükerşen "Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?" sorusuna "Yorum yok." cevabını verdi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ESKİ Genel Müdürlüğü ile Tüm-Bel-Sen arasında sosyal denge tazminatı sözleşmesi imzalandı. İmza töreninde Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol'un Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i 'cumhurbaşkanı adayı' olarak tanımlaması salonda büyük alkış aldı. Erol'un sözleri üzerine adaylığı sorulan Büyükerşen, "No comment (yorum yok)" diyerek yanıt vermekten kaçındı.

MEMURLAR EN YÜKSEK ORANDA ÖDEME İÇİN İMZALAR ATILDI

Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda yapılan imza törenine; Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Eskişehir Şube Başkanı Ergun Uzun ve sendika yönetim kurulu üyeleri, CHP yöneticileri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte belediyede görev yapan memurlar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol'un imza attıkları sosyal denge sözleşmesi ile memurlara en yüksek oranda ödeme yapılacak.

"ESKİŞEHİR'İN ÇAĞDAŞ KENT OLMASINDA PAYINIZ BÜYÜK"

İmza töreni öncesinde konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, "Eskişehir'in çağdaş bir kent olma haline gelmesinde büyük payı olan memur arkadaşlarıma takdir duygularımın ifadesi olarak en yüksek tavandan gerekli ödemenin yapılmasına karar vermiş ve sözleşme imzalamıştık. Bu yıl da geçen yıl yaşadığımız bütün sıkıntılara ve üzüntülere rağmen takdir edilecek çalışmalar yaptınız. Bütün sıkıntılara rağmen en ufak bir aksaklığa yer vermeyecek şekilde gayret gösterdiniz o nedenle bu sene de aklım, vicdanım ile yine sizlere en yüksek tavan seviyeden ödemenin yapılması konusunda kararımı verdim. Bunu sizlere ilan ediyorum. Çalışmalarınızda ve çalışma azminizde en küçük bir azalma olmayacağına, aksine eskisinden daha büyük bir gayretle çalışacağınıza eminim. Hepinize tekrar şükranlarımı sunuyorum"

"CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ"

Daha sonra söz alan Tüm-Bel-Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol ise, "Eskişehir'de aslında eski şehir değil. Yeni şehirde, yemyeşil şehirde değerli belediye başkanımız, çok değerli hocamızla birlikte bu sözleşme töreninde bulunmaktan çok mutluyum. Ben bu mücadelemizde her zaman bize sahip çıkan, emek demokrasi adına yanımızda olan, sendikal mücadelemizi toplu sözleşme ile taçlandıran çok değerli belediye başkanıma, önümüzdeki süreçte cumhurbaşkanı adayımıza sizlerin huzurunuzda çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Erol'un sözleri üzerine adaylığı sorulan Büyükerşen ise, "No comment" yanıtını verdi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ergun Uzun Eskişehir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

eskişehirlişalptekin_isa@hotmail.com:

bu adam eskişehire yaptığı en büyük hizmet park ve barlar sokağı diye meyhaneler barlar batakhaneler açmak oldu evlatlarımız oralarda zehirleniyor islamı dinin baş düşmanıdır kendisi heykellerle dolattı heryeri saçma sapan at geyit ayı heykelleri bunları kendisi ve kızına yaptırdı fahiş fiyatlarla eskişehirlileri sömürdü bunların maksatları hizmet değil yemek sömürmek ayrıca mumdan putlar yaptı gelin görün islam şehri değilde müşrikler gibi yaşatmak istiyorlar ALLAH bunlar gibi din düşmanlarından ülkemizi korusun

10
6
yanıtYanıtla
Ciftelerorka8@Mynet.com:

Aslında yazmak istemiyordum vede benim tavsiye sana uymaz galiba da. 1-Barlar, Kafe, fabrika vb her şey istek doğrultusunda var olur. 2- Bu adam bir entelektüel ve alt yapi ol-ayini, tramvay vb ol ayini Esk. yaptiran adam. Londra dan ve Viyanad an, Berlin den Esk görmek icin gelenler var. Bu adami senin gibi orta cağ mantalitesi olan anlayamaz. CB icin süper bir aday. Bundan daha iyisi Türkiye de yok.

yanıt0
yanıt0
asialptekin_isa@hotmail.com:

arkadaşlar boş konuşuyorsunuz eskişehir bugün türkiyenın en pahalı suyunu en pahalı ulaşımı saglıyor bir başından diğer ucu tranvayın 5 km alınan ücret 1800 kuruş misal bırsanın başınan sonuna 39 km 2200 kuruşa gidiyorsunuz ama siz kendinizi zeki zanneden ahmaklar yüzünden eskişehirliler her zaman kayabedecektir dünyanın heryerinden alternatif uaşım aracı olan tranvay eskişehirde ana ulaşım aracı her 100 mt bir trafik lambası var metro neden yok denildiğinde vay efendim altında su varmış adamlar denizin dibinden yol yaptılar istanbulda sizler bu batakçının din düşmanının peşinden gidin emin olun onunla gideceğiniz yer ahirette aynı olacaktır

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title