Haberler

Büyükelçi Uluslararası Deniz Ürünleri Fuarını Gezdi

Dha DIŞ HABER –Brüksel'de Uluslar arası Deniz ürünleri fuarını gezen Büyükelçi Hakan Olcay, Fuara katılan Türk standlarını ziyaret etti ve Plaket verdi.

Dha DIŞ HABER –

Brüksel'de Uluslar arası Deniz ürünleri fuarını gezen Büyükelçi Hakan Olcay, Fuara katılan Türk standlarını ziyaret etti ve Plaket verdi.

Belçika, Heysel fuarında düzenlenen Dünyanın önemli balık fuarlarından biri sayılan, Uluslararası deniz ürünleri fuarı European Seafood Exposition (ESE) fuarına, Türk firmaları da katıldı.

Fuarı gezen Büyükelçi Hakan Olcay'a, İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçılar birliği Başkanı Ahmet Tuncay Sagun, Basın Müşaviri Veysel Filiz ve beraberindeki heyet eşlik etti.

Fuarda konuşan Büyükelçi Hakan Olcay " Fuar her yıl olduğu gibi mükemmel, özellikle Türkiye Milli standı her sene kendini aşıyor ve her sene çok daha güzel bir görüntüyle geliyor. Bu sene Türkiye olarak ulusal katılımı 12. Defa sağlıyoruz ki bu fuarın geçmişi zaten 24 yıllık bir fuar . Dolayısıyla biz bu fuarın ömrünün yarısında biz hep olmuşuz ve her sene gelişerek olmuşuz. Bu sene 14 şirketimiz katılıyor ve hepsine başarılar diliyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum " dedi.

İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçılar birliği Başkanı Ahmet Tuncay Sagun " Fuar tüm olaylara rağmen bizim için çok verimli geçmekte, hatta gelirken endişe duyuyorduk, acaba yoğunluk konusunda. Beklediğimizden Türkiye standımıza ziyaretler çok fazla, çok daha iyi bizim için. Sanıyorum önümüzdeki yıllarda geçmişte olduğu gibi ihracatımız hızla artarak devam edecektir " dedi.

Helva Döner Büyük İlgi Gördü

Uluslar arası düzeyde düzenlenen uluslararası deniz ürünleri fuarında Türk stantlarına ilgi büyüktü. Türk stantlarını gezmeye gelenler Türk balıklarından lezzetler ve içecekler ikram edildi. En çok ilgiyi de beyaz tahin helvasından yapılmış olan, Döner halinde Helva Döner gördü.

Görüntü dökümü

Genel görüntüler.

Büyükelçi Hakan Olcay'ın konuşması ( 1. Röp)

İstanbul Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçılar birliği Başkanı Ahmet Tuncay Sagun ( 2. Rop )

(Haber-Kamera Ender Duruel - Belçika DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Tuncay İstanbul Brüksel Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title