Haberler

Büyükçekmece, Romanya'nın Bc Mures Takımıyla Eşleşti

Bu yıl Türkiye’yi Avrupa’da FIBA Europe Cup’ta temsil edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, kurada Romanya’nın BC Mures takımıyla eşleşti.

Bu yıl Türkiye'yi Avrupa'da FIBA Europe Cup'ta temsil edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı, kurada Romanya'nın BC Mures takımıyla eşleşti.

Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşen kura törenine katılan Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, takıma güvendiğinin belirterek, "Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum" dedi.

H Grubu'nda yoluna devam edecek

FIBA Europe Cup 2016'da mücadele edecek olan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı ön eleme maçında Romanya'nın BC Mures takımıyla karşılaşacak. Demir İnşaat Büyükçekmece, Roman ekibini elemesi durumunda ise H Grubu'nda mücadele edecek.

"Takımıma çok güveniyorum"

Münih'teki kura çekimine kurucu başkan Osman Yeşilgül ile birlikte katılan Demir İnşaat Büyükçekmece Kulüp Başkanı ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "2011 yılında kurulan Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımımızın kısa sürede önemli başarılara imza attığına şahit olduk. Ben idari, teknik ve oyuncu kadromuzun FIBA Europe Cup 2016'da da adından bahsettireceğine ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Türkiye Romanya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title