Haberler

Büyükçekmece'nin Okulları Yeni Öğretim Dönemine Hazır

Eğitime katkıları ve Büyükçekmece’ye kazandırdığı 25’ten fazla okul nedeniyle ’Okulcu Hasan’ olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün’ün talimatı doğrultusunda ilçe genelindeki bütün okulların eksikleri giderildi.

Eğitime katkıları ve Büyükçekmece'ye kazandırdığı 25'ten fazla okul nedeniyle 'Okulcu Hasan' olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün'ün talimatı doğrultusunda ilçe genelindeki bütün okulların eksikleri giderildi.

Eğitime sağladığı destekle okullarda eğitimin kalitesinin artmasını, öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmelerini hedefleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, bu doğrultuda eğitime verdiği desteği artırarak sürdürüyor.

OKULLARIN TADİLAT İŞLERİ TAMAMLANDI

Büyükçekmece Belediyesi, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın başlamasına sayılı günler kala ilçedeki okullardan gelen boya ve tadilat taleplerini yerine getirdi. Ayrıca boya talebinde bulunan bazı okullara da boya yardımında bulunuldu. Her yıl eğitim öğretim yılı başlamadan önce ilçe genelindeki okulların bakım ve tadilat işlerini gerçekleştiren Büyükçekmece Belediyesi, bu yılda ilçedeki okullardan gelen talepleri değerlendirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, okulların iç ve dış cephe boyası, bahçe düzenlemesi, çatıların aktarılması, asfaltlama, eskiyen kapıların değiştirilmesi, fayans ve tuvalet taşlarının ile tesisatlarının yenilenmesi, PVC'den ek büro ve bölmeler yapılması, bahçe çitlerinin tamiri ve tabelaların yenilenmesi işlerini tamamladı.

"EĞİTİM KONUSU ÖNCELİĞİMİZDİR"

2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın tüm öğrenci ve öğretmelere hayırlı olması dileğinde bulunan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, her zaman için önceliğin eğitim olduğunu hatırlatarak şu açıklamayı yaptı:

"Belediyemiz gelen talepler doğrultusunda ilçemiz sınırlarındaki bütün okulların eksiklikleri giderildi, tadilat işlemleri yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizin daha sağlıklı bir ortamda eğitim yılını geçirebilmeleri adına bundan sonrada desteğimizi sürdüreceğiz. Belediye olarak okullarımızın fiziki yapısı yanında her türlü ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Hasan Akgün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title