Haberler

Büyükçekmece Halk Akademisi 400 Mezun Daha Verdi

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları’nı tamamlayan 400 kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları'nı tamamlayan 400 kursiyer, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Meslek Edindirme Kursları 26. dönem sertifika törenini geniş katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Birçok bölgede eğitim vermekte olan halk eğitim merkezlerinde 24 branştan 400 kursiyer kursları başarıyla tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandılar. İngilizce 1. ve 2. kur, Almanca 1. kur, bilgisayar kullanımı ve okuryazarlığı, temel muhasebe, emlak danışmanlığı, saç bakımı ve yapımı, cilt bakımı ve temel makyaj eğitimini alan toplam 400 kursiyer dönemi başarıyla bitirmenin ve bir meslek sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törene ilgi büyüktü. Kursiyerler sertifikalarını Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin ve Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün'ün elinden aldı.

BAŞKAN AKGÜN'E TEŞEKKÜR

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ü temsilen törene katılan Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, "Büyükçekmece'nin en büyük avantajlarından bir tanesi de reel ziyaretçi sayısı ve okuma oranı yüksek olan bir halk kütüphanemiz var. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün her zaman için arkadaşlar beyin kaslarınızı geliştirin diyerek, İstanbul'un en büyük halk kütüphanelerinden birisini yaptırmıştır. Kendisine önce kendim ve Büyükçekmece halkım adına tekrar teşekkür ediyorum. Sizlere başkanımızın sevgi, saygı ve selamlarını iletiyorum" diyerek sertifika alan kursiyerlere yeni mesleklerinde başarı diledi.

"ÖĞRENMENİN YAŞI YOKTUR"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün eşi Hatice Akgün ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"İnşallah hayırlı, mutlu ramazanlar geçirip, hayırlı bir bayram geçirmenizi tüm kalbimle diliyorum. Bu güzel kursları düzenleyen belediyemizin bütün personeline çok teşekkür ediyorum. Tabii en önemlisi büyük emek harcayan eğitmenlerimizi ve kursiyerlerimizi canı gönülden kutluyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Halk eğitim merkezinde dilediğiniz alanda eğitim alıp bu mutluluğu siz de yaşayabilirsiniz. Değerli öğretmenlerim, kursiyerlerim iyi ki varsınız, inşallah önümüzdeki yıllarda da sağlıklı, mutlu günlerde hep birlikte olmamız dileğiyle hepinizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından kursiyerler tek tek sahneye çağrıldı. Kursiyerlerin sertifikaları Başkan Vekili Ahmet Şahin ve Hatice Akgün tarafından takdim edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Ahmet Şahin Hasan Akgün Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title