Haberler

Büyükçekmece Esnafı: "Bu Festival Hepimizin"

16’ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali ilçe esnafının yüzünü güldürdü.

16'ncı Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali ilçe esnafının yüzünü güldürdü. Festivalin Türkiye'nin ve Büyükçekmece'nin tanıtımına büyük katkı sağladığını belirten ilçe esnafı, karnaval havasında geçen festival için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür etti.

Bu yıl 31 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen 16'ncı uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'ne 64 ülkeden bin 700'ün üzerinde kültür, sanat elçisi katıldı. Yaklaşık bir hafta boyunca yerli ve yabancı onbinlerce konuğu ağırlayan festival Büyükçekmece'de esnafında yüzünü güldürdü.

Her yıl olduğu gibi bu yılda festivale destek veren Büyükçekmece esnafı, Kordonboyu'nda düzenlenen kortejde ortaya koyduğu görsel şovlarla dikkat çekti. Festivalin, Türkiye'nin ve Büyükçekmece'nin tanıtımına önemli katkı sunduğunu belirten ilçe esnafı, festival süresince ilçeye akın eden konukların işlerini de olumlu etkilediğini belirtti.

Kafe işletmecisi Esat Demirci festivalle ilgili, "Başkan Akgün bizlere bu yıl karnaval havasında görkemli bir festival yaşattı. İçinden geçilen süreç açısından da, dostluk ve barış mesajlarının verilmesi son derece önemliydi, anlamlıydı. Festival döneminde kazancımızdan normalden daha iyiydi. Büyükçekmece Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün ve ekibine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"BÜYÜKÇEKMECE'NİN GELİŞMESİNE KATKI SUNUYOR"

Başka bir kafe işletmecisi Sarper Çavuşoğlu, festivali çok beğendiğini belirterek, "Festival, ülkemizin ve Büyükçekmecemizin tanıtımı açısından muhteşem bir organizasyondu. Büyükçekmece'nin tanıtımına ve gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Bu festival artık tüm Büyükçekmece'nindir, hepimizindir. Kusursuz organizasyonu 16 yıldır başarıyla sürdüren Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün'e çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Seda Mamay isimli bir vatamndaş ise festivalin coşkusundan bahsederek, "Bu yılki festival çok coşkuluydu. Kendimi Rio Karnavalı'nda gibi hissettim. Her sene olduğu gibi bu sene de her şey kusursuzdu. Aynı zamanda bize de katkısı büyük oldu. Büyükçekmece Belediyesine ve bu kusursuz organizasyonun öncüsü olan Dr. Hasan Akgün'e teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

KARNAVAL HAVASINDA FESTİVAL

Festival süresince iyi kazanç sağladıklarını belirten kafe sahipleri, görsel edasıyla fark yaratan Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'ni Büyükçekmece'ye kazandırdığı için Başkan Akgün'e minnettar olduklarını belirtti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükçekmece Hasan Akgün Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title