Haberler

Büyükçekmece'de Öğretmenler Günü Coşkusu

Güncelleme:

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığımız öğretmenler günü dolayısıyla Eser otel'de öğretmenler ile bir araya geldi.

Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen yemekli programa 1400 öğretmen katılım sağladı. Ak Parti Büyükçekmece ilçe ilçe Başkanımız Av. Celal BABAYİĞİT'in ev sahipliğinde, Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Süleyman SOYLU, Büyükçekmece kaymakamı İbrahim YURDAKUL, İlçe milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni SANDIKÇI, İl yönetim kurulu üyemiz Müzemmil HEVADPAL, Ak Parti Silivri ilçe Başkanımız Metin KARAKAŞ, İl genel meclis üyelerimiz ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanımız Av. Celal BABAYİĞİT yaptığı konuşmada kıymetli öğretmenlerimiz hiç kuşkusuz öğretmenliğin tadına varanlar onu hiçbir makam ve mevkiye değişmezler, çünkü öğretmenlik bir meslekten çok ötede bir sanat bir aşkın bir adanmışlığın adıdır bize göre adeta cam ustasının cansız cama can katması gibi topluma can katar, öğretmenlerimiz bir milletin geleceğidir sırat köprüsü gibidir adeta, çünkü ancak öğretmenin erdemidir bizi geleceğe taşıyacak genç nesli eğitip hayatına yön, ruhlarına şekil davranışlarına güzellik ancak onu eliyle katılır. Bir toplumun gelişip büyümesi beka ruhunu yakalayıp ve çağdaş değerlere ulaşması daha özgür daha demokratik olması ekonomik ve sosyal,kültürel refahı yakalaması öğretmenin elinde olandır. Çünkü öğretmen bilginin hakikate hikmetin irfanın saygının sevginin membaıdır bize göre. Öğretmene verilen değer aslında toplumun kendisine verdiği değerdir. Çünkü öğretmenlik bireye ve topluma değer katmak için vardır. Değerli öğretmenlerimize ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, medeniyetin ve değişimin mimarı siz değerli öğretmenlerimizin gününü kutlarım dedi.

Ar-Ge'den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Süleyman SOYLU yaptığı konuşmada Yusuf HAS HACİBİN Kutadgu Bilig adlı eserinde bahsettiği iki türlü insan vardır biri öğrenen biri öğreten insan işte o öğreten insanların huzurunda olmaktan büyük gurur duyuyorum. Edebi nezaketi ahlakı iyi niyeti sadakati,çok çalışmayı sebatı,yardımı bir arada yaşamayı erdem toplumunun bütün faziletini öğreten öğretmenlerimizin karşısında olmaktan büyük bir heyecan yaşadığını ifade etti.

Türkiye'mizin bugün dünyanın güçlü ve saygın devletlerinden biri haline gelmesindeki en önemli paylardan biri, hiç şüphesiz, fedakâr, cefakâr öğretmenlerimize aittir.Edirne'den Kars'a kadar yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimiz, her türlü övgüye ve takdire layıktır. Milletçe öğretmenlerimize şükran ve minnet borçluyuz.

Öğretmenler, hepimizin gönlünde müstesna bir yer tutmaktadır. Bilhassa bizim kültür ve medeniyetimizde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteber sayılmaktadırlar. Hükümet olarak, eğitime çok özel bir önem atfettik; bu alanda Cumhuriyet tarihimizin en köklü, en kapsamlı, en farklı yatırımlarını gerçekleştirdik.

Önümüzdeki dönemde, imkânlarımız nispetinde, öğretmenlerimizin hayat standartlarını daha da yükseltecek, öğretmenlik mesleğinin itibarını daha da arttıracağız. İnanıyorum ki, Türkiye, gelecek hedeflerine, 2023 ideallerine, öğretmenlerimizin yüksek katkıları sayesinde, öğretmenlerimizin yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde çok daha kolay ulaşacaktır. Bu düşüncelerle Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum dedi. İstanbul Büyükşehir belediyesi şehir orkestrası ve sanatçıların verdiği konserle devam ederek sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükçekmece Ak Parti Türkiye Silivri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title