Haberler

Büyükçekmece Belediyesinden Annelere Sürpriz Kutlama

Anadolu Kavağı İskelesinden detaylar - Şengül Özcan'ın konuşması - Halil Özcan'ın konuşması - Limanda bekleyen gruptan detaylar - Geminin limana yanaşması - Annelerin Limandakilere el sallaması - Annelere karanfil dağıtması - Anne Gülsever Ayar'ın konuşması Büyükçekmece Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel sürpriz kutlama etkinliği düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Anadolu Kavağı İskelesinden detaylar - Şengül Özcan'ın konuşması - Halil Özcan'ın konuşması - Limanda bekleyen gruptan detaylar - Geminin limana yanaşması - Annelerin Limandakilere el sallaması - Annelere karanfil dağıtması - Anne Gülsever Ayar'ın konuşması Büyükçekmece Belediyesi tarafından Anneler Günü'ne özel sürpriz kutlama etkinliği düzenlendi.Anadolu Kavağı İskelesinde Düzenlenen etkinlikte, Eminönü İskelesinden hareket eden vapurda bulunan yaklaşık bin 500 anneye babaların oluşturduğu grup ve koro eşliğinde karşılama yapıldı.Büyükçekmece Belediyesi'nden Matematik öğretmeni Şengül Özcan, karşılama öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, anneler için hoş bir sürpriz düzenlediklerini belirterek, "annelerimiz otobüslerle Büyükçekmece'den alınarak Eminönü iskelesiene getirildiler. Eminönünden de gemiye binerek Anadolu Kavağı İskeles'ne doğru geliyorlar. Fakat annelerin buradaki karşılamadan haberi yok. Burada 50 kişilik erkek grupla onları bekliyoruz. 2 tane anne şarkısı ve bando eşliğinde, karanfillerle onları karşılayacağız" dedi.Bekleyen erkek grubu arasından Halil Özcan da, böyle bir karşılama yapacakları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "anneler bizim herşeyimiz, onlar bizim başımızın tacıdır. Onlar bizi doğumundan ölümüne kadar yaşatan ve her an yanımızda olan kişiler" şekinde konuştu.Anneleri taşıyan gemi iskeleye yanaştığında koro tarafından çalınan şarkılar eşliğinde annelere karanfiller verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükçekmece Anneler Günü Halil Özcan Eminönü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title