Haberler

Büyükçekmece Belediyesi'nden "Ruhsat İptali" Haberleri ile İlgili Açıklama

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mimarsinan D-100 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Büyükçekmece Devlet Hastanesi’nden dolayı çevredeki birçok esnafın ruhsatının iptal edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Mimarsinan D-100 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nden dolayı çevredeki birçok esnafın ruhsatının iptal edildiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

"Mimarsinan D- 100 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Büyükçekmece Devlet Hastanesi'nden dolayı çevredeki birçok esnafın ruhsatı iptal edildi. Birçok esnafa tahliye için 3 gün süre verildi" haberi üzerine Büyükçekmece Belediyesi tarafından açıklama yapıldı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Mimarsinan D- 100 Karayolu üzerinde yapımı devam eden Büyükçekmece Devlet Hastanesi çevresinde ruhsatlı işyerlerinin kapatılması ile ilgili olarak Büyükçekmece Belediyesi'ne Büyükşehir Belediyesi tarafından herhangi bir yazı gönderilmemiştir. Böyle bir yazı gönderilse bile, söz konusu yerde ruhsatını almış ve yasalara göre faaliyet gösteren herhangi bir işyerlerinin kapatılması mümkün değildir. Bu nedenle bir gazetemizde yer alan haberde iddia edildiği gibi, bölgedeki ruhsatlı işyerlerinin Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından kapatılması söz konusu olamaz. Ancak, ruhsatsız faaliyet gösteren, gayri sıhhi durumdaki müesseselere, ruhsat alabilecekleri, çevredeki sanayi sitelerine taşınmaları için 2016 yılı Eylül ayı sonuna kadar süre tanınmıştır. Bölgede ruhsatlıyken, ruhsatı iptal edilmiş ve kapatılma kararı alınmış bir işyeri mevcut değildir. Ruhsatlıyken ruhsatının iptal edildiğini iddia eden ve kapatılacağı uyarısı aldığını belirten esnafımızın belgelerle birlikte Büyükçekmece Belediyesi'ne başvurması rica olunur." - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyükçekmece Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title