Haberler

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, Bayramda da Çalıştı

Büyükçekmece Belediyesi'nin gelenekselleşen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Büyükçekmece AKM'de gerçekleşti.

Büyükçekmece Belediyesi'nin gelenekselleşen Ramazan Bayramı bayramlaşma töreni Büyükçekmece AKM'de gerçekleşti.

Yıllar geçtikçe eski Ramazanları daha çok aradığını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Eskiden sokaklar cıvıl cıvıldı, çocuklar şeker toplardı, aileler ve komşular bir araya gelirdi. Şimdi bayramlar tatil gibi görülüyor, manevi değerlerimizi kaybetmemeliyiz" dedi. Katılımın yoğun olduğu törene Garnizon Komutanı Topçu Albay Metin Demir, Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Avni Sandıkçı da katıldı. Pilav, et ve ayrandan oluşan bir menünün ikram edildiği bayramlaşmada, çocuklar Başkan Akgün'e yoğun ilgi gösterdi. Büyükçekmece AKM de gerçekleştirilen törenin ardından, CHP Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Başkan Akgün, İlçe Başkanı Dursun Tazegül'ün ve katılımcıların bayramlarını tebrik etti. Ziyaretin ardından Başkan Akgün Büyükçekmece, Mimarsinan, Celaliye, Kamiloba, Güzelce Mahallelerini gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma gezisinde Başkan Akgün'e Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri eşlik ederken, vatandaşlara da şerbet ve şeker ikram edildi. Bölge ziyaretleri sırasında esnafın ve Büyükçekmece sakinlerinin şikayetlerini dinleyen Başkan Akgün, bayram boyunca halkla daha fazla iletişime geçebilmek için daha da çok çalışacaklarını belirterek, "Bizim işimiz vatandaşa hizmet etmek. Bu yüzden de bayram, tatil dinlemeden aralıksız çalışmaya devam edeceğiz. Nerede bir sıkıntı varsa anında talepleri karşılayacağız" şeklinde konuştu. İlçedeki bayramlaşma dolaşmalarının ardından Başkan Akgün Rabia Örenli ve kanser hastası Ayhan Ergin'in evlerine konuk olarak bayramlarını kutladı. Başkan Akgün'ün bayram programı 10 saatin ardından sona erdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Büyükçekmece Metin Demir Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli? Define faciası! İznik define olayı ne? Define ararken kaç kişi hayatını kaybetti? Lille - Aston Villa maçı hangi kanalda, saat kaçta? Lille - Aston Villa maçı CANLI İZLE! Nesrin Cavadzade'nin yeni sevgilisi kim? Kaan Yardımcı kimdir? Kaan Yardımcı kaç yaşında, nereli? Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title