Haberler

Büyük Zafer'in 93. Yıl Dönümü

Hardoff Safranbolu Off Road ve Vosvos Karabük Kulübü üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında kentte şehir turu attı.

Hardoff Safranbolu Off Road ve Vosvos Karabük Kulübü üyeleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında kentte şehir turu attı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı önünde toplanan kulüp üyeleri, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla kent merkezindeki sokak ve caddeleri gezdi.

Daha sonra Safranbolu ilçesine geçen kulüp üyeleri, Hıdırlık Tepesi'nde saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.

Hardoff Safranbolu Off Road Kulübü Başkanı Sinan Çapraz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bir araya geldiklerini söyledi.

Çapraz, "Terör olaylarında şehitlerimizin olması, bize 93 yıl öncesini hatırlattı. Güzel bir konvoyumuz oldu. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.

Vosvos Karabük Kulübü Başkanı Ümit Cebeci de düzenledikleri etkinlikle günün anlam ve önemini temsil ettiklerine inandıklarını belirtti.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Zafer Haftası Safranbolu Karabük Yerel Haberler

title