Haberler

Büyük Zafer'in 91. Yıl Dönümü

Aydın ve ilçelerinde törenler düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler günü Aydın'ın ilçelerinde de coşkuyla kutlandı.

Didim ilçesinde Belediye Parkı'nda gerçekleştirilen törende Kaymakam Ersin Emiroğlu, Didim Garnizon Komutanı Deniz Üsteğmen Alper Köseoğlu ve Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruyunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Garnizon Komutanlığında görevli Deniz Üsteğmen Yiğit Yücel günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

Törenin ardından Kaymakam Ersin Emiroğlu, makamında tebrikleri kabul etti.

Söke

Söke ilçesinde Demokrasi Meydanı'nda yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama törenine, Kaymakam Mehmet Demirezer, Garnizon Komutanı Vekili Albay Taşkın Köse, Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi ile diğer ilgililer katıldı.

Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Üsteğmen Cemal Nacaklı yaptı.

Törenin ardından CHP İlçe Başkanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri  anıtına çelenk sundu.

Çine

Çine'deki kutlamalar da coşku hakimdi.

Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Komutanı Vekili Jandarma Üsteğmen Cihan Atintaş, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu öğrencileri tarafından şiirlerin okunduğu törenin ardından Kaymakam Demir, makamında tebrikleri kabul etti.

- Kuşadası

Kuşadası'nda 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü, Atatürk Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.

Atatürk Anıtına çelenk sunulması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutanı Kıdemli Binbaşı Ferhat Aslan yaptı.

Kuşadası'nda kutlamalar çerçevesinde Atatürk Bulvarı'ndan gün boyunca kahramanlık türküleri çalılanacak.

-İncirliova

İncirliova'da tören, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin  sunulmasıyla başladı.

Kaymakam Adem Ünal, Garnizon Komutanı Kıdemli Başçavuş Mehmet Lütfi Yılmaz ve Belediye Başkanı Fadime Orbay ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen törenin ardından CHP İlçe Başkanlığı yöneticileri Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler günü dolayısıyla Germencik ilçesinde de vatandaşın katılımıyla tören yapıldı. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Didim Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title