Haberler

Büyük Trabzonlular Buluşması"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek milleti temsil eden Rabia'ya karşı çıkanlara seslenerek, "Biz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i 80 milyon bir milletiz. Eğer siz tek bayrağa karşı çıkıyorsanız, saklanacak delik arayın.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, tek vatan, tek devlet, tek bayrak ve tek milleti temsil eden Rabia'ya karşı çıkanlara seslenerek, "Biz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i 80 milyon bir milletiz. Eğer siz tek bayrağa karşı çıkıyorsanız, saklanacak delik arayın. O delikte de Süleyman Bakanımız, askerimiz, polisimiz sizi bulacaktır. Bu topraklarda gözü olanın gözünü oyarız. Herkes bunu böyle bilecek." dedi.

Albayrak, Albayrak'ın eşi Esra Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu ile çok sayıda siyasi, Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen "Büyük Trabzonlular Buluşması"na katıldı.

Burada konuşan Albayrak, 16 Nisan'ın nasıl bir anlam ve önem ifade ettiğine değinerek, "Türkiye büyük bir kırılmanın yaşanacağı önemli günlerden geçiyor. Türkiye'deki basit bir referandum bile Avrupa'da Amerika'da, dünyada, bilmedikleri dilimizi de öğrenerek Türkiye'deki seçime tepki gösterenler var. Demek ki bu referandum çok önemli." ifadelerini kullandı.

Bu milletin yüzlerce yıllık tarihinde iman dolu göğüsleriyle ilk defa bir darbeyi püskürttüğünü vurgulayan Albayrak, Türk milletinin canları pahasına vatanını savunduğunu hatırlattı.

Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde, gece gündüz "büyük ve güçlü Türkiye" için çalıştıklarını aktararak, şöyle devam etti:

"Geçen hafta Diyarbakır'daydık. Terör örgütünün uzantıları kampanya için 'hayır' şarkısı bestelemişler. Diyorlar ki, 'Tek millete, tek vatana, tek devlet ve tek bayrağa hayır.' Bu noktada kimin Rabia'nın karşısında olduğunu görmemiz lazım. Biz Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i 80 milyon bir milletiz. Eğer siz tek bayrağa karşı çıkıyorsanız, saklanacak delik arayın. O delikte de Süleyman Bakanımız, askerimiz, polisimiz sizi bulacaktır. Bu topraklarda gözü olanın gözünü oyarız. Herkes bunu böyle bilecek."

Türkiye'nin başında Cumhurbaşkanı Erdoğan gibi güçlü bir lider olduğundan dolayı, bunun hep böyle süreceğini düşünmenin yanlış olduğunu vurgulayan Albayrak, "100 yılda, bir liderin gelip ülkeyi şaha kaldırmasını beklemeyin. Cumhurbaşkanımızdan sonra, ülkenin sistemi ve istikrarının kendi içinde sürdürülebilir olması için bu değişikliğe ihtiyacımız var. Eğer Türkiye bir daha eski günlere dönerse… 2015 yılında 7 Haziran'dan sonra bunu yaşadık. Bu ülkede aylarca hükümet kurulamadı, meclisten tezkere geçiremedik. Türkiye'nin bir daha o günlere dönme lüksü yok." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Berat Albayrak Esra Albayrak Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title