Haberler

Büyük Taarruz'un 91. Yılı Etkinlikleri

Afyonkarahisar Belediyesi, Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamlar nedeniyle Zafer Haftası'ndaki halk konserlerini iptal etti

Afyonkarahisar Belediyesi, Mısır ve Suriye'de yaşanan katliamlar nedeniyle Zafer Haftası'ndaki halk konserlerini iptal etti.

Büyük Taarruz'un 91. yılı etkinlikleri nedeniyle 25-30 Ağustos tarihleri arasındaki Zafer Haftası'nda Afyonkarahisar Belediyesince geleneksel olarak düzenlenen "Afyonkarahisar Uluslararası Zafer Festivali"ndeki halk konserleri iptal edildi.

Etkinlik kapsamında 27 Ağustos Salı günü Hande Yener, 30 Ağustos Cuma günü de Cengiz Kurtoğlu'nun sahne alacağı duyurulmuştu.

Mısır'da ve Suriye'de bir süredir büyük bir insanlık dramının yaşandığını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Mısır ve Suriye halkının, kadın, çoluk çocuk binlerce kardeşimizin bu insanlık dışı davranışlar sonucu yaşadığı acıları paylaşmak adına daha önceden yapılmasını planladığımız konser programlarını iptal ettik. Allah, Mısırlı ve Suriyeli kardeşlerimizin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı. - Afyon

Kaynak: AA / Güncel

Zafer Haftası Suriye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title