Haberler

"Büyük Risk"te Bu Çarşamba Ünlüler Soruyor, Haber Spikerleri Yarışıyor

Güncelleme:

'Büyük Risk', yapılan anketler sonucu Yeditepe Ünversitesi Dilek Ödülleri kapsamında 'Yılın En İyi Yarışma Programı' seçildi!

Selçuk Yöntem 4 Mart Salı günü Yeditepe Üniversitesi'nde düzenlenen törende ödülünü aldı.

'Büyük Risk' Selçuk Yöntem'in samimi ve keyifli sunuculuğuyla kazandırmaya devam ederken, bu çarşamba kazanan Omurilik Felçlileri Derneği olacak! Ekranların sevilen haber spikerleri Simge Fıstıkoğlu, Oğuz Haksever ve Şule Zeybek'in yarışacağı programda kazanılan para Omurilik Felçlileri Derneği'ne bağışlanacak.

Bu hafta soru soran ünlü isimler ise; Hande Subaşı, Kadir Çöpdemir, Semiha Yankı, Tayfun Talipoğlu, Fatih Portakal, Ece Üner, Gülhan Şen, Nihat Odabaşı, İvana Sert, Ertuğrul Özkök ve Sevinç Erbulak!

Önce cevabın verilip yarışmacıya soruyu buldurma üzerine kurgulanan yarışma, mizah içerikli sorularla izleyicilerine keyifli anlar yaşatıyor. Yarışmanın 'meslek' kategorisi de oldukça dikkat çekiyor. Türkiye'de başka hiç bir programda bulunmayan bu konseptte, mesleği icra eden kişiler tarafından çeşitli meslekler hakkında video'lar çekilip sorular sorulyor. Türkiye'nin ve Dünya'nın dört bir yanından meslek soruları gelmeye devam ediyor.

3 sezondur hız kesmeden yayınlanan yarışma haftaiçi her gün 19:00'da Show TV ekranlarında!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yeditepe Üniversitesi Simge Fıstıkoğlu Selçuk Yöntem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title