Haberler

Büyük Önder Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 77. Yılı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kamp Ateşi Görüntüsü - Kamp Görüntüsü - PADOK Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bircan konuşması - Kütahya Dağcılık İl Temsilcisi Zekiye Kaya konuşması - Çadırların Toplanma Görüntüsü- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı - Yürüyüş Görüntüsü Pusula Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PADOK) ile Kütahya Dağcılık İl Temsilciliği, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla Domaniç Dağı'nda anma kampı ve yürüyüşü düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kamp Ateşi Görüntüsü - Kamp Görüntüsü - PADOK Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bircan konuşması - Kütahya Dağcılık İl Temsilcisi Zekiye Kaya konuşması - Çadırların Toplanma Görüntüsü- Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı - Yürüyüş Görüntüsü Pusula Arama Kurtarma ve Doğa Sporları Derneği (PADOK) ile Kütahya Dağcılık İl Temsilciliği, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 77'nci yılı dolayısıyla Domaniç Dağı'nda anma kampı ve yürüyüşü düzenledi.Bir gün önce gelerek dağa kamp kuran PADOK üyeleri, saat 09.05'te saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı'nı okuyup, 25 kilometre uzaklıktaki Darıtepesi'ne yürüdü.PADOK Yönetim Kurulu Başkanı Levent Bircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini, bu yüzden dernek olarak organize ettikleri "10 Kasım Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü"nü Domaniç'te gerçekleştirmeye karar verdiklerini söyledi.Kütahya Dağcılık İl Temsilcisi Zekiye Kaya da kentte doğa sporları adına yürüyüşler düzenlediklerini ifade ederek, "Bu yıl yürüyüşümüzü Domaniç'te gerçekleştirmek istedik. Eskişehir'den ve Kütahya"dan gelen katılımcılarımızla bu akşam kamp yapacağız. Yürüyüşümüzde 40 kişilik bir ekiple gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Kütahya Domaniç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title