Haberler

Büyük Menderes'te Islah ve Peyzaj Çalışması Yapılacak

Büyük Menderes Nehri'nin, Dinar ilçesinden geçtiği bölümünde ıslah ve çevre peyzajı çalışması yapılacacağı bildirildi.

Büyük Menderes Nehri'nin, Dinar ilçesinden geçtiği bölümünde ıslah ve çevre peyzajı çalışması yapılacacağı bildirildi.

Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, yaptığı yazılı açıklamada, seçim çalışmaları döneminde Dinar ilçesi için verdiği büyük müjdelerden birisi olan, Büyük Menderes Nehri'nin ıslahı ve çevre peyzajı projesini, TBMM'de bir araya geldiği Devlet Su İşleri (DSİ) yetkilileriyle incelediğini belirtti.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun talimatlarıyla çalışmalarına başlanılan projenin maliyetinin, yaklaşık 20 milyon lirayı bulacağını belirten Özkaya, şunları kaydetti:

"İlçemiz açısından son derece önemli olan bu projenin tamamlanmasıyla ilçemizin çehresi değişecek ve Dinar adeta deniz görünümünde bir manzaraya kavuşacak. Projenin yapımına 2017 yılında başlanılacak ve 2018 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Bölgemiz için istihdam yaratacak ve katma değer sağlayacak birçok proje için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu güzel yatırım vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Menderes Nehri Ali Özkaya AK Parti Dinar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title