Haberler

Büyük Kulüp Klasik Türk Müziği Korosunun 10'uncu Yıl Konseri

Koroda, Prof. Dr. Kural da solist olarak yer aldı.

Büyük Kulüp Klasik Türk Müziği Korosunun 10'uncu yıl konseri gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyük Kulüp'te, Şef Taylan Kendirli yönetiminde gerçekleştirilen konserde, üroloji camiasının tanınmış isimlerinden Prof. Dr. Ali Rıza Kural ve Klasik Türk Müziği sanatçılarından Serap Mutlu Akbulut, solist olarak yer aldı.

Koroda, Kural ve Akbulut'un yanı sıra Aybilge Demir, Gülşah Çubukçuoğlu, Gürsoy Dinçer ve Merve Utandı da solistlik yaptı.

Çok sayıda davetlinin katıldığı konserde, Sazkar, Mahur ve Ev makamlarından Rumeli türkülerine uzanan geniş bir program icra edildi.

Konser sonrası konuşan Kural, "Biz cerrahların işi oldukça streslidir. Her ne kadar hastalarımızı hayata bağlamak için çalışsak da bizim de hayata bağlanacağımız farklı alanlarımız olmalı diye düşünüyorum. Benim için müzik kişisel bir rehabilitasyon. Ben müzikten aldığım enerjiyle işimde daha başarılı olduğumu düşünüyorum" ifadesini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA / Yerel

Kendirli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title