Haberler

Büyük İkramiyenin İsabet Ettiği Çeyrek Bileti Satan Bayi, Kendine de 200 Bilet Almış

Milli Piyango’nun Yılbaşı Özel Çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletin talihlileri henüz ortaya çıkmadı.

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek biletin talihlileri henüz ortaya çıkmadı. Çeyrek bileti Antalya'dan satan bayi Yalçın Bayer ise yılbaşı çekilişi için 200 bilet aldığını söyledi.

Milli Piyango'nun Yılbaşı Özel Çekilişinde büyük ikramiyenin isabet ettiği 2796288 numaralı çeyrek biletlerden birinin Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası Başkanı Yalçın Sayar'ın standından satıldığı belirlendi. 07119 nolu bayi sahibi Yalçın Sayar, talihlinin henüz ortaya çıkmadığını söyledi.

"Bugüne kadar kimse gelmedi"

Bugün 3'üncü teselli ikramiyesini verdiklerini ifade eden Sayar, "Ama talihliden hala bir ses yok. Herkes bir şeyler söylüyor ama elle tutulur bir şey olmadığı için söyleyecek bir şey bulamıyoruz. Meslek hayatımda 3'üncü kez büyük ikramiye veriyorum. Bugüne kadar hiç kimse gelmedi. Talihli kişi inşallah iyi bir şekilde değerlendirir. İstihdam oluşturur. Önemli olan o" dedi.

Şanslı biletin elinden gitmiş olmasının kötü bir duygu olduğunu belirten Yalçın Sayar, "Elinizden geçiyor biletler, tek tek inceliyorsunuz, tek tek elliyorsunuz ama sonuçta da birine vereceğinizi biliyorsunuz. Türkiye genelindeki bu en büyük ikramiye benim elimden çıkacağı hayal bile edemeyeceğim bir duyguydu" şeklinde konuştu.

Kendine de 200 adet Milli Piyango bileti aldığını söyleyen Sayar, "200 tane bakılmayı bekleyen biletim var. Büyük ikramiye için dün akşam şöyle bir baktım sadece o yok. İştahım kaçtı, artık ikinci ya da üçüncü büyük ikramiyelere bakacağım" dedi.

15 bin TL'lik teselli ikramiyeleri sahipleriyle buluşturmaya devam ettiğini dile getiren Sayar, beklentisinin talihli kişini tasarrufunda olduğunu söyledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Bayer Muratpaşa Antalya Yılbaşı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title