Haberler

Büyük İkramiye Talihlilerinden Biri Çal'dan Çıktı (2)

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin dört talihlisinden birinin Denizli'nin Çal İlçesi'nden, minibüs şoförü 21 yaşındaki Murat Alişan olduğu ortaya çıktı.

Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişinde 50 milyon liralık büyük ikramiyenin dört talihlisinden birinin Denizli'nin Çal İlçesi'nden, minibüs şoförü 21 yaşındaki Murat Alişan olduğu ortaya çıktı. Çal'ın Akkent Mahallesi'nde yaşayan Murat Alişan'ın, yılbaşı çekilişinde biletine isabet eden 12.5 milyon liralık ikramiyeyi bugün bir banka müdürü aracalığıyla Ankara'daki Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden aldığı öğrenildi. Alişan'ın büyük ikramiye isabet eden bileti Aydın'dan satın aldığı ve son üç rakamı minibüsünün plakasına göre seçtiği belirtildi.

Biletine büyük ikramiye çıktığını öğrenince ortadan kaybolan talihli Murat Alişan telefonla yaptığı açıklamada, "İki, üç ay Çal'a dönmeyi düşünmüyorum. Parayı Ankara'dan banka müdürü aldı. Şu an ben bir tatil beldesinde kendimi toparlamaya çalışıyorum. İkramiyenin çıkmasının şaşkınlığı ve heyecanını halen üzerinden atamadım. Geceleri uyuyamıyorum. Uyuma güçlüğü çekiyorum. Birkaç gün içinde pasaport çıkartıp, yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Dünyanın hangi ülkesinde denize giriliyor ve sıcaksa oraya gideceğim. Nereye gideceğime ise henüz karar vermedim. İki gündür telefonlarım susmuyor. O kadar çok akrabam varmış ki ben de şaşırdım. Şu an durumum çok iyi tek sorunum uykusuzluk" dedi. Alişan, ikramiye çıkan "2692160" numaralı bileti 20 NR 160 plakalı minibüsünün son üç rakamından esinlenerek aldığını da anlattı.

Büyük ikramiyenin isabet ettiği biletlerden birinin talihlisinin Çallı olması ilçede günün konusu oldu. MHP'li Çan Belediye Başkanı Fethi Akcan, "Büyük ikramiyenin Çal'a çıkması hepimizi mutlu etti. Milyonerimizi şahsen tanıyorum. Kendisinin ilçemize katkısının olacağına inanıyorum" dedi.

"ARTIK KENDİ EVİNİ ZEVKİNE GÖRE YAPAR"

Baba Şükrü Alişan, üç çocuğundan en küçüğü olan Murat'ın, büyük ikramiyenin talihlilerinden olmasının mutluluğunu yaşadıklarını belirtip, "Çok büyük bir şans. Hala inanamıyoruz. Oğlum 1.5 yıl nişanlı kaldı. 15 gün önce anlaşamadığı için nişanlısından ayrıldı. Ben de oğlumun düğünü olacak diye evimin bahçesinde yeni bir evin temelini atmıştım. Artık zengin oldu, kendi zevkine göre evini yapar" dedi.

Halasının oğlu Zeynel Arslan ise talihli Alişan'ın nerede olduğunu kendilerinin de bilmediğini belirtip, "Sadece yanında ağabeyi ve amcasının oğlu var" dedi.

Çallı gençlerden Arif Lahnacı, "Nişanlıyım, 20 bin TL'ye ihtiyacım var. Milyonerimiz benim bu derdimi görürse çok mutlu olurum" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Akkent Alişan Çal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title