Haberler

    Büyük Final İçin Geri Sayım!

    Güncelleme:

    Türkiye'nin büyük eSpor organizasyonu League of Legends Türkiye Büyük Finali için geri sayım başladı.

    Türkiye'de düzenlenen büyük e Spor organizasyonu League of Legends 2014 Türkiye Büyük Finali, Avea Woops Türkiye resmi ortaklığıyla 12 Temmuz'da Ülker Sports Arena'da gerçekleşecek. 2014 sezonunun Türkiye şampiyonunun belirleneceği final maçına, Türkiye'nin dört bir yanından binlerce e Spor sevdalısı tanıklık edecek.

    Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından lisanslandırılmış resmi sporculardan oluşan finalist 2 takım olan DP.ByNoGame ve Team Turquality, büyük kupa için tüm hünerlerini Ülker Sports Arena'da binlerce eSpor taraftarı önünde sergileyecek. Türkiye Büyük Finali'nin ödül havuzu bu sene toplamda 112.500 TL.

    Tüm sezon boyunca birbirinden heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı League of Legends Türkiye 4. sezonunda gelinen noktayı değerlendiren ve bu final mücadelesi kapsamında eSporun hem dünyadaki hem de Türkiye'deki güncel durumuna ve geleceğine değinen Riot Games Türkiye Ülke Müdürü Hasan Çolakoğlu konuşmasında, "Dünyada en hızlı gelişen spor olan eSpor, ülkemizde de Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğini de alarak giderek popüler hale geliyor. Şu anda 12,000'in üzerinde kayıtlı takım ve 70,000'i aşkın sporcuyla hedefimiz yakın bir gelecekte Türkiye'den de League of Legends Dünya şampiyonları çıkartmak," sözlerini kaydetti.

    Hasan Çolakoğlu'nun açılış konuşması ve sunumunun ardından toplantı, Avea Pazarlama İletişimi Direktörü Gelincik Onan'ın konuşması ile devam etti. Türkiye'de gelişmekte olan eSpor'a, Avea Woops'un verdiği destekten bahseden Onan; "İki yıldır League of Legends'ın Türkiye Resmi Ortağı olarak Riot Games'le yürüttüğümüz işbirliği, gençlik markamız Woops sponsorluğunda devam ediyor. Amacımız, eSpor'un ülkemizde yayılmasına destek vermek. Sporcu olmak için sadece fizik ve kondisyonun yeterli olmadığının altını çizerek; çalışma, takım oyunu ve mücadelenin önemini aktarmaya çalışıyoruz. Türkiye'de 14-24 yaş aralığında, yaklaşık 15 milyonluk bir genç nüfus bulunuyor. Onların her tür ihtiyaç ve beklentilerine, mübalağasız teklif ve kampanyalarımızla yanıt veriyoruz. LOL işbirliğimiz de her zaman yakın olduğumuz gençlerle bağımızı daha da güçlendirmemizi sağlıyor. Ülkemizdeki gençlerin bu tür oyunlara gösterdiği ilgi ve ayırdığı zamanı da göz önünde bulundurduğumuzda, bu işbirliği Woops hedef kitlesiyle iletişimde olmak anlamında çok büyük önem taşıyor. Woops olarak LOL Büyük Final'de en başarılı ismi ödüllendireceğiz. Finallerin öne çıkan, en dikkat çekici oyuncusu, Woops sponsorluğunda "Most Valuable Player" (En Değerli Oyuncu) unvanının yanı sıra Gaming Laptop ödülünün de sahibi olacak," şeklinde konuştu.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Hasan Çolakoğlu Türkiye Avea Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title