Haberler

Büyük Bayanlar Bölgesel Voleybol Grup Müsabakaları Başladı

2016 – 2017 Voleybol Sezonu Büyük Bayanlar Bölgesel Voleybol Grup Müsabakaları Sinop'ta başladı.

2016 – 2017 Voleybol Sezonu Büyük Bayanlar Bölgesel Voleybol Grup Müsabakaları Sinop'ta başladı.

Atatürk Spor Salonu'nda başlayan ve üç gün sürecek grup müsabakalarına Sinop Orman Gençlik Spor Kulübü, Sinop Triatlon Yüzme Yelken Sualtı Spor Kulübü, Sinop Ayancık Cevizlispor Kulübü ve Kastamonu Merkez İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü katılıyor.

Voleybol Federasyonu gözlemcisi Nedim Sider yaptığı açıklamada, Büyük Bayanlar Bölgesel Voleybol Grup müsabakalarına dört takımın katıldığını belirterek, üç gün sürecek karşılaşmalar sonucunda ilk sırayı alan kulübün bir üst guruba çıkmayı garantileyeceğini söyledi.

Amaçlarının alt yapıdan yetişen geçlere voleybolu sevdirmek ve aralarında yetenekli sporcuları tespit etmek olduğunu ifade eden Sider, "Hedefimiz, çocuklarımızı spora yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak gelecekte iyi bir sporcu ve kişilik sahibi olmalarını sağlamak."diye konuştu.

İlk gün yapılan karşılaşma sonunda, Kastamonu Merkez İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor Kulübü, Sinop Orman Gençlik Spor Kulübünü 3-0 yendi.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Merkez Ayancık Sinop Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title