Haberler

Uluslararası Alaçatı Balıkçılık Turnuvası Sona Erdi

Güncelleme:

Vodafone ana sponsorluğunda, Alaçatı Beldesinde, Kaçan Balık Büyük Olur sloganıyla düzenlenen 7. Uluslararası Alaçatı Balıkçılık Turnuvası sona erdi.

7'nci Uluslararası Alaçatı Balıkçılık Turnuvası, düzenlenen törenle sona erdi. Turnuvaya batan tekne damgasını vururken yarışmanın son günüde tutulan 20'ye yakın balık küçük oldukları için denize bırakıldı, büyük balık tutanlara ise yarışma kurallarına uyulmadığı için ödül verilemedi.

Vodafone ana sponsorluğunda, 4-7 Ekim 2013 tarihleri arasında Alaçatı Beldesi'nde düzenlenen ve Murat İyriboz, İlknur İçingir ile Elvio Pennetti'nin ev sahipliği yaptığı, "Kaçan Balık Büyük Olur" sloganıyla düzenlenen 7'nci Uluslararası Alaçatı Balıkçılık Turnuvası sona erdi. Turnuvuya batan tekne damgasını vururken ilk gün kötü hava koşuları nedeniyle ertelenen yarışmanın son gününde 20'ye yakın balık yakalanırken küçük oldukları için tekrar denize bırakıldı. Ayrıca her sene verilen büyük balık ödülü ise tutulan balıkların yarışma standartlarına uyulmadığı için verilemedi.

Otel Antmare'de düzenlenen ödül töreninin sunuculuğunu turnuvanın organizatörlerinden Murat İyriboz yaptı. Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın da katıldğı ödül töreninde jüri özel ödülünü Ömer Atay, Mustafa Van, Murad Mestud, Mehmet Özsaruhan, Yıldırım Özdemir yarıştığı El Quizo teknesi alırken Diğer Jüri özel ödülünü ise Zeki Sairoğlu, Haluk Özyavuz, Doruk Yavuz,Nail Sarı yarıştığı Orion teknesi kazandı. Yakala bırak ödülünü ise Allattin Çankaya, Muzaffer Uslu, Önder Okcan, Taylan Gördüren, Selahattin Soylu, Atak Pekdoğan yarıştığı Melisa isimli tekne kazandı. İlk gün yarışlarında batan 'Blue İnfinity' adlı tekneden diğer gemiye yüzerek kurtulan yarışmanın cesur yüreği olan Osman Üçer'in oğlu Ömer Üçer'de Jonior kategorisinde ödüle layık görüldü. Teseli ödülünü ise Madx teknesiyle yarışan Barış Mezeci, Deniz Özkardeş, Oğuz Özkardeş, Murat Kuyu kazandı. Yarışmanın 3000 dolarlık ödülü olan en fazla balık kategorisini ise Okan Tozun, Emre Akbaş, Mesut Akgün, Burhan Özdemir yarıştığı Ümit Marin isimli tekne kazandı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaçatı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title