Haberler

Büyük Ankara Sirki Son Gösteriye Çıkacak

Büyükşehir Belediyesi'nin Başkentlilerle buluşturduğu, soğuk kış günlerinin sıcak eğlencesi Büyük Ankara Sirki, bu hafta sonu Başkent'e veda ediyor.

Ankaralıların yoğun ilgi gösterdiği, kapılarda uzun kuyrukların oluştuğu sirk, 8-9 Ocak günlerinde son gösterilerine çıkacak. Sirkin Ankaralılar ile buluşması için bu dev organizasyonu gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELYA Şirketi'nin Genel Müdürü Avni Kavlak, "Başkanımız Melih Gökçek'in Ankara'ya bayram hediyesi olan, oldukça yoğun ilgi gören ve yaklaşık 70 gösteri yapan Büyük Ankara Sirki'nin gelecek yıl da yeni sürprizlerle perdelerini açmasını hedefliyoruz" dedi.

- PERDE SON KEZ AÇILIYOR

Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 12'ncisi düzenlenen Büyük Ankara Sirki, Kurban Bayramı'nın 3. gününe denk gelen 18 Kasım 2010 tarihinden başlayarak hafta içi ilköğretim okulu öğrencilerini hafta sonları ise Ankara halkına perdelerini açtı.

Sert hava koşullarında evlerinden dışarı çıkamayan Ankaralıların en büyük eğlencesi haline gelen Büyük Ankara Sirki bu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştireceği ikişer gösteri ile bu yılki gösterilerine veda ediyor.

Büyük Ankara Sirki, her hafta olduğu gibi son gösterisinde de ASKİ Kapalı Spor Salonu'nda cumartesi ve pazar günleri saat 14.00 ve 18.00'de perdelerini açacak. Sirklerin renkli dünyasını kaçırmak istemeyenler için hava akrobatları, ip cambazları, Tibet Öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve birbirinden ilginç büyüleyici şovlar son kez Ankaralılar ile bulaşacak.

- "HER HAFTA SONU BAYRAM OLDU"

Büyük Ankara Sirki'nin çok büyük bir ilgi gördüğünü dile getiren BELYA Şirketi Genel Müdürü Avni Kavlak, "Yaklaşık 70 gösteri yapan Büyük Ankara Sirki'ni gelecek yıl da yeni sürprizlerle Başkentlilerle buluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

Kavlak, Kurban Bayramı'nın üçüncü günü olan 18 Kasım'da başlayan sirk gösterilerini bugüne değin 350 bin Ankaralının izlediğini belirterek şunları söyledi:

"Başkentli hemşehrilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Başkanımız Melih Gökçek'in tüm çocuklara ve yüreği çocuk kalanlara bayram hediyesi olan Büyük Ankara Sirki, kış aylarında her hafta sonu adeta bayram yaşattı. Evde televizyona ya da bilgisayara mahkum kalan çocuklar için gerçekten çok güzel bir eğlence ve değişiklik oldu. Hem sirke bu kadar yoğun ilgi göstererek emeklerimizi boşa çıkarmayan Ankaralılara, hem de yaklaşık 70 gösteri yaparak, büyük dikkat ve özveri gerektiren gösterilerle geriye hoş anılar bırakan sirk ekibine teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title