Haberler

Büyük Ankara Sirki Gösterilerine Yarın Başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Gelenekselleştirdiği Büyük Ankara Sirki Yarın Başkentlilerle Buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gelenekselleştirdiği Büyük Ankara Sirki yarın başkentlilerle buluşacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Büyük Ankara Sirki ASKİ Kapalı Spor Salonu?nda yarın saat 14.00 da ilk gösterisini yapacak.

Hava akrobatları, ip cambazları, Tibet öküzü, dağ koyunu, ayı, köpek gösterileri, motorlu küre, palyaçolar ve birbirinden ilginç birçok gösterinin yer aldığı Büyük Ankara Sirki'ni izlemek isteyenler için EGO Genel Müdürlüğü şehrin çeşitli bölgelerinden ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek.

Rusya'dan gelen 70 kişinin çalıştığı sirkin programında bu yıl ilk kez Amerikan Kalso adı verilen dönen makas gösterisi, motorlu küre, 16 köpeğin eşsiz gösterisi de yer alacak.

Sirk, bayramın 3. ve 4. günleri ile her Cumartesi-Pazar günlerinde saat 14.00 ve 18.00?da iki kez gösteri yapacak. Gösteriler, pazartesi günü hariç hafta içi her gün saat 13.00?da başlayacak.

Büyük Ankara Sirki'nin ocak ayı ortalarına kadar gösteri yapacağınI belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi BELYA Genel Müdürü Avni Kavlak, 'Kurban Bayramı ve sonrası için Ankaralılara eğlenceli bir gösteri hazırladık. Özellikle çocuklarımız çok eğlenecek' dedi.

- ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİNİN HAREKET NOKTALARI-

Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, sirk gösterilerini izlemek isteyenler için gösterilerin başlamasından bir saat önce şehrin çeşitli noktalarından ASKİ Spor Salonu?na ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Obüslerin hareket noktaları şöyle:

'Demetevler Metro Hastane Durağı, Demetevler Parkı önü / Hacegan, Etlik Hareket Noktası Osmanlı İş Merkezi, Keçiören Aktepe Hareket Noktası, Ufuktepe Hareket Noktası, Keçiören Gazino, Hüseyingazi Kültür Merkezi, Güneşevler Hareket Noktası, Pursaklar Belediye önü, Siteler İtfaiye önü, Batıkent Vedat Dalokay Parkı önü, Şentepe Yükseltepe Hareket Noktası, Ege Mahallesi Hareket Noktası, Mamak Mutlu Hareket Noktası, Kayaş Hareket Noktası, Saimekadın Park yanı, Kıbrıs Köyü Hareket Noktası, Ulus eski Meclis önü,Seyranbağları Lisesi yanı, Dikmen Keklik Pınarı Hareket Noktası, Balgat 100. Yıl otobüs durakları, Kızılay Zafer Çarşısı önü, Sincan Hareket Noktası, Sincan Fatih Tuğra anıtı önü, Etimesgut Atatürk Çeşmesi önü, Eryaman Hareket Noktası, Gölbaşı Belediye önü, Örnek Hareket Noktası / Çinçin, Altınpark Hareket Noktası.

(TOL-MHD) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title